Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most akkor helyesnek számítok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor helyesnek számítok, vagy sem?

Figyelt kérdés

Elöljáróban néhány dolog:

1) Nem szeretnék képet feltölteni

2) Nem sajnálkozásból és/vagy dicsekvésből vagyok itt. Sajnos nem nőttem fel túl támogató közegben, így nem sikerült egészséges önképet/önbizalmat kialakítani, szóval még most is keresem hol lehet a helyem külső-ügyileg.

Először is egy kis pozitívum. Elég sokan kezdeményeznek nálam. Közvetlen kollégák közül többen is. Egyikkel pl volt csók, egy másik meg egészen konkrétan kérte, hogy csókoljam meg az egyik buliban, vagy hívjam randira. Amikor új helyre költöztem, akkor a szomszéd lány egyből próbálkozott. Tinderen is kb hetente más lányt tudtam randira hívni (igaz előfizetéssel), pedig nagyon nincs jó dumám, inkább cringelni szoktam, mégis eljönnek. Egyik tinderes randi után a csaj arra utalgatott, hogy következő randin csókoljam meg. Exeimtől, meg (férfi!) barátaimtól többször is elhangzott az a mondat, hogy olyan fejem van, mint egy modellnek. Hasonlók. Eddig ez elég jól hangzik.

Viszont nekem nagyon kevés lány tetszik. Van egy-két kritériumom, ami ha nincs meg egy lányon, akkor úgy érzem kompromisszumot kötök külsőségek tekintetében. Mivel mint írtam nincs sok önbizalmam, ezért előzetes flört, pillantásokból leszűrt szimpátia híján én nem megyek oda egy olyan lányhoz, aki tetszik. Márpedig ezek mindig viszonzatlanok. Nem számít hol vagyok (buli, konditerem, tömegközlekedés, bolt, stb), mintha minden nő levegőnek nézne. Tucatnyi esetet tudok sorolni a közelmúltból, amikor lányok szinte megalázkodva tepertek utánam, viszont amikor nekem tetszene valaki, akkor az átnéz rajtam. Pedig nagyon nem az "insta lányok" tetszenek

Ezek alapján mégis hogy kéne eldöntenem, hogy mennyire vagyok vonzó a külsőm alapján?

Szöveges válaszra is nagyon kíváncsi vagyok, de aki csak szavazna, annak adok pár lehetőséget, ami nekem eszembe jutott.

2023. febr. 12. 16:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egy férfi teszi a dolgát, elhelyezi magát a világban! Nem tök mindegy hogy ismeretlen emberek mit mondanak rólad ismeretlenül?
2023. febr. 12. 18:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Így, hogy ennyi pozitív visszajelzést kaptál, valószínűleg helyes vagy. Én is arra tippelnék, hogy ezek a lányok azért nem mutatják ki, hogy tetszel nekik (pedig lehet így van), mert nem gondolják, hogy kölcsönös lenne, nem olyan magabiztosak, így nem mernek pl. szemezni. Össze kéne szedned magad és kezdeményezni enélkül is.
2023. febr. 12. 18:30
 13/14 anonim ***** válasza:
28%

Ronda vagy mint a bűn. És ez a legaranyosabb megfogalmazás.

Üdv a munkatársad

2023. febr. 13. 06:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Én teljesen átlagos külsőmmel rommá dugtam a lányokat huszonévesen. Amíg te azon filózol hogy jujjjj ugyan helyes vagyok-e, addig a kortársaid levadásszák a nőket.

Te egy töketlen mamlasz csávó vagy, így a szuper külsődet a hajadra kenheted! Gyúrjál a kommunikációra, de vigyáz, a fiatalság krva gyorsan tova száll!

2023. febr. 13. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!