Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok egy ilyen egyedülálló apával?
Figyelt kérdés
Tavaly tavasszal megismert Tinderen, befogadott és véletlenül teherbe ejtett egy odesszai menekült nőt, aki az ukrán nácikkal szimpatizál. A nő a nyáron elhagyta az ürgét, visszament Odesszába és azóta ott él. Onnan jött az értesítés, hogy terhes vagyok, készülhetsz fizetni a gyerektartást.2023. febr. 12. 09:29
11/22 anonim válasza:
Nem, férfiként ő volt a hülye, hiába mutogat másra.
12/22 anonim válasza:
A #putyin meg történetben az egyedülálló apa két külön dolog.
Az elsővel csak reflektálni akartam, hogy ukránok elleni gyűlöletkeltő vgy.
A történetben a pasi hogy lenne egyedülálló apa, mikor a nő fogja nevelni a gyereket Ukrajnában?
13/22 anonim válasza:
Aki egy menedekkero not dug vedekezes nelkul, az biztos nem artatlan, meg kihasznalt, hanem egy idiota, aki ramozdult az elso ellenallasra keptelen nore, aki a farka ele kerult. Tovabbra is fenntartom, ha nem akarsz gyereket, akkor huzz gumit elvet. Aki ebbol enged, az pedig szamoljon a kovetkezmenyekkel.
14/22 A kérdező kommentje:
#13: Kiszakadt a gumi. A nő meg nem vette be az esemény utánit. Mit tehetett volna szerencsétlen ember?
2023. febr. 12. 10:53
15/22 anonim válasza:
Igen, nyilván a gumi is kiszakadt. Jó hogy azt nem találod ki, hogy a nő kiszedte a gumit a kukából és belekente a spermát a pnájába:D
16/22 anonim válasza:
Talán nem fekszik le vele. XD
17/22 A kérdező kommentje:
#16: Meddig kellett volna várni vele? Az esküvőig?
2023. febr. 12. 11:06
18/22 anonim válasza:
Semeddig, de ha már megtörtént, ne panaszkodj a saját hülyeséged miatt.
19/22 anonim válasza:
Nemtudom, hogy direkt ez a szándék vagy nem, de ez így ellenszenvesebb, mint egy simán egyedülálló apuka aki az előző kapcsolatában gyereket szeretett volna, csak időközben megromlottak a dolgok..
Nem értem hol itt az enyhítő körülmény, tudod te is jól, hogy (ezen az oldalon legalábbis), nem kell a nőknek a kisgyermekes férfi.
20/22 A kérdező kommentje:
#19: Ellenszenvesebb? Én azt hittem, hogy elfogadhatóbb, mert nincs jelen se a nő se a gyerek.
2023. febr. 12. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!