Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiúknak mi a velemyenye egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak mi a velemyenye egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Nem nőies,inkább fiusabb, olyan értelemben hogy csak ritkán mutat érzelmeket,nehezen fogad el segítséget,inkább ő segít másoknak,peldaul nem szereti ha előre engedik. Csendes,nem sértődik meg könnyen.

Kulsore erős,sportos,de vékony testalkat,rövid nyakig erő haj és altalaban sportos ruhába bemelegitobe jár.

Igazából ez én lennék,tudom hogy ezek miatt nem hasonlítok a mai átlag lányokra,és úgy látom mintha a fiuk nem igazán tudnának mit kezdeni egy ilyen lánnyal. Nehezen tudok ismerkedni,sokszor úgy érzem mintha tavolsagot tartanának tőlem.

19/l

2023. febr. 11. 21:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

Az nem "fiússág", hogy egy mogorva jégcsap.

És nekem nem jön be egyáltalán.

2023. febr. 11. 21:35
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Hidd el, előbb utóbb mindenki megtalálja a neki megfelelő társat. Ha jársz sportolni, ott valszeg találkozol sok hasonló érdeklődésű (szintén sportoló) sráccal, akikkel máris lehet ismerkedni.
2023. febr. 11. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy azért tartanak távolságot, mert nem mutatsz érzelmeket. Így nem is tudják, hogy nyitott lennél barátkozni, ismerkedni. Mert a többivel szerintem semmi gond.
2023. febr. 11. 21:53
 4/11 hungarikum_202 ***** válasza:
74%
Ahogy az #1 mondja. Nem vagy fiús, csak neked ilyen a személyiséged.
2023. febr. 11. 21:56
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Nagy vonalakban egyet kell értenem a korábbi hozzászólókkal. Ha ridegnek és barátságtalannak tűnsz, akkor igen, kerülni fognak az, udvarlók, mert nem tűnsz nyitottnak ismerkedésre, barátkozásra. Alapvetően az, hogy kicsit "fiúsabb" vagy, sportos az nem feltétlenül kizáró tényező. Bár tény hogy ha legalább alkalmanként felveszel egy-egy csinosabb ruhát (nem feltétlenül szoknyás ruhára gondolok, egy nadrág is lehet nőies, elegáns a megfelelő felsővel), az sokat segít abban, hogy többen észrevegyenek, mint nőt.
2023. febr. 11. 22:17
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
Én az ilyen csajokat leszbinek szoktam gondolni. Ezek szerint nem mindig van igazam.
2023. febr. 11. 22:48
 7/11 anonim ***** válasza:
57%

Nekem semmi bajom egy ilyen személyiségű lánnyal. Kicsit másabb mint az átlag lányok.

A sport jó pont, lehetne egy közös téma, ha szeretsz róla beszélgetni. Külsőt illetően sem gond, jó alakú lehetsz.

2023. febr. 12. 06:55
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

Hatos, nem te vagy az egyetlen.

A kérdező leírta azt a tipikus lányt, aki igyekszik távol tartani magát a férfiaktól, teljesen logikus, hogy azt gondolják róla, hogy nem szereti a férfiakat.

Kérdező, engedd, hogy nőként kezeljenek.

2023. febr. 12. 08:08
 9/11 anonim ***** válasza:
61%
#8-as így van, teljesen egyet értek. Próbál fiús stílust felvenni, és így távol tartja magától a pasikat.
2023. febr. 12. 08:39
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

"Nem nőies,inkább fiusabb, olyan értelemben hogy csak ritkán mutat érzelmeket,nehezen fogad el segítséget,inkább ő segít másoknak,peldaul nem szereti ha előre engedik. Csendes,nem sértődik meg könnyen"

Itt egy darab fiús tulajdonság nincs XD

Ezek sima emberi tulajdonságok :D

2023. febr. 12. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!