Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Maximum hány előző kapcsolatból származó gyereket tudtok elfogadni?
Mindegy, hogy a nők itt mit pontoznak. Ők érző lelkek, és akár a kóbor macska befogadása, pont olyan lenne nekik a pasi gyereke is.
Vagy szerinted melyikük mondaná ennek a gyermeknek, hogy nem lakhat náluk, nem akarja látni, és nem kap jó éjt puszit a pocijára? [link]
12
Az nem gyerek...
Amugy meg, én mar annak is orulnék, ha egy pasit képes lennék elfogadni.... gyerekkel eselytelen
A korosztály, ami az én párkapcsolati preferenciáimat lefedi az 17 és 25 között van nagyjából, de inkább legyünk pont egyidősek. Hozzá kell tennem, hogy 20 vagyok, és biszex, tehát a három év mínusz az csak más nők esetén fér bele.
Azt kell, hogy mondjam, ennél a korosztálynál nem tudom elképzelni, hogy el tudjam fogadni a gyereket, mert egyszerűen nem lehetett olyan hosszú az előző kapcsolat, hogy az megfontolt döntés legyen, én pedig meggondolatlan embereket nem akarok az életembe. Maximum 25 körül érzem reálisnak, de ott meg feltételezem, hogy nagyon kicsi a gyerek, én meg irtózom a 10 év alattiaktól alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!