Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, megtennétek, hogy befejez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, megtennétek, hogy befejezitek a mondatot?

Figyelt kérdés

Férfiak most dőljenek hátra és olvasgassanak, részükről már világos, hogy mi az ő dolguk ha ismerkedni akarnak, randi előtt/közben/után, kapcsolatban, stb ez mind világos. A másik oldal viszont homályos, ugyhogy tényszerűen irjátok le kérlek:

Egy nőnek az a dolga, hogy...

2023. febr. 10. 12:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
Semmi. A férfinak sincs "dolga".
2023. febr. 10. 12:16
 2/21 anonim ***** válasza:
24%
uralkodjon.
2023. febr. 10. 12:17
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
Se a nőknek, se a férfiaknak nincs dolga, az adott feleken múlik, hogy a különböző dolgokat hogyan osztják fel és élik meg egymással.
2023. febr. 10. 12:20
 4/21 anonim ***** válasza:
79%
Általánosítani nem lehet. Nekem most az a dolgom, elmenjek vérvételre, kiporszívózzak, teregessek, aztán leüljek tanulni.
2023. febr. 10. 12:21
 5/21 anonim ***** válasza:
82%
... saját maga rájöjjön, hogy mi a dolga.
2023. febr. 10. 12:27
 6/21 anonim ***** válasza:
78%

"...részükről már világos, hogy mi az ő dolguk ha ismerkedni akarnak, randi előtt/közben/után, kapcsolatban, stb ez mind világos."

Kár, hogy a kutyát nem érdekli.

2023. febr. 10. 12:28
 7/21 anonim ***** válasza:
55%
Az a dolgom, hogy a számomra legmegfelelőbb társnak a legtöbbet adjam mindenből, amire szüksége van, és ami boldoggá/elégedetté/kiegyensúlyozottá teszi, attól függően, mire van igény. Rohadt mindegy, hogy neked megfelel-e a válaszom, ahány férfi, annyi igény, senki sem egyforma és senki nem ugyanazt keresi, mint te.
2023. febr. 10. 12:30
 8/21 anonim ***** válasza:
86%

... találja meg az életcélját és törekedjen a boldogságra mások tiszteletben tartásával.

A férfi dolga ugyanez.

2023. febr. 10. 12:44
 9/21 anonim ***** válasza:
69%
Kíváncsi lennék, hogy az észlény, aki lepontozta a 8-as válaszolót, az mégis milyen meggondolásból tette? Azzal nem ért egyet, hogy minden ember célja a boldogság, vagy úgy véli, hogy nem kell tiszteletben tartani másokat? Nagyon érdekelne...
2023. febr. 10. 12:47
 10/21 anonim ***** válasza:
3%

Én miota ugrodeszkának használtak ugy gondolom nem is szabad építeni a masikat

Csak egy pelda

Exem tőzsdézik fe csak hufban belfoldi piacon

Én csak annyit kerdeztem tole miert nem tér át devizapiacra is.

En lettem a fejében a kigyulladt lámpa. Ráment az amerikai piacra is millioi lettek abbol is.

És még ő tart attol h en lehuzom.

Vagx másik exem erettsegi és vágyálmai hogy DJ legyen, az is azzal is keres.

En adtam ambiciokat neki én nyomtam be fosulira én szamoltam a pontjait én mondtam meg hova van eselye meg stb

Ma Miattam Diplomás ember.

3. Én találtam es inteztem neki szakmai melot, ott feljebb lepcsőzött es csopvez is lett. Munkanelkulikent kezdte mellettem. .

Es pápá elhagytak.

Es mit mindanak a hülyék? Hogy nem tettem le pénzt nekik az asztalra nem hivtam meg semmire lehuztam.

Bakker en hoztam nekik a konyhára milliokat..de az nem szamit.

Ők persze engem nem építettek sehova. Semmim nincs tőlük.

En azt hittem hogy parkapcsolatban vagy csaladban egymasért vagyunk! Mert igy nőttem fel.

De ez baromi nagy tevhit.

Kaparja mindenki maganak a gesztenyét és ez a párkaocsolat. Egyéni sport, nem csapatjáték.

2023. febr. 10. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!