Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni nők miért etetik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni nők miért etetik folyamatosan az incel trollokat?

Figyelt kérdés
Szerintem ez is ugyanúgy szánalmas. Ha nem tudod szó nélkül hagyni, mert bicskanyitogató, ezért hagysz 2-3 kommentet az még oké. Velem is előfordult már. Na de a múltkor hozzászóltam egy ilyen kérdéshez, és azt láttam másnap, hogy 99+ válasz jött azóta. Komolyan ez mire jó?

2023. febr. 9. 21:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%
Ennyi élete van CSAK? Miért csak? Azt sem tudod, kik ezek az emberek.
2023. febr. 9. 22:22
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
Ide bárki írhat bármit, semmire se jó ez a oldal, időelb*száson kívül, azon kívül meg mást is lehet b*aszni? Jó persze megértem akinek ez szórakoztató, de inkább ismerkedem az életben, itt 1x sikerült sajnos, ki is fogtam a zsákbamacskát, nem volt egyszerű lerázni :D Leglább lenne prémium előfizetés és akkor látnád pl a face adatlapját a lehasználónak. ;)
2023. febr. 9. 23:57
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
Az incelkérdések nagyrésze direkt úgy van feltéve, hogy jól rá lehessen harapni. Ezeket nem incelek írják. Vannak ugyanilyen kamu női kérdések is, csak azokat nem hiszik el. Ezeket meg igen, mert el akarják.
2023. febr. 10. 00:51
 14/20 anonim ***** válasza:
16%

Én se tudom kérdező, azt szoktam olvasni, hogy némi érdekes összeesküvés-elméleteket kreálnak az "incelek", akik ezen felhúzzák magukat, na meg a toplista nickjeit is nézve, valóban nők lehetnek.

Mondjuk én meg a feminista hordákon szoktam felhúzni magam, oda trollkodok. Gondolom emiatt meg incel vagyok. :D

Mintha itt élvezné ki magát pár nőstény, hogy undorító stílusban írhat a férfiakról.

Beteg ezek, izomból, komolyan.

2023. febr. 10. 03:23
 15/20 anonim ***** válasza:
16%
Van nő itt, aki be is vallja, hogy élvezi azokat a dolgokat írni a férfiakról, mert megérdemlik. Csak arra nen gondol, hogy azokat a látványosan barom kérdéseket is női trollok írják, mert ők meg azt élvezik. :D Ha a valódi incelek szánalmasak, (ha van itt még ilyen egyáltalán) akkor ezek a nők mik?
2023. febr. 10. 04:51
 16/20 anonim ***** válasza:
69%
Ha már ennyire tudatában vagy annak hogy " itteni nők etetik folyamatosan az incel trollokat", akkor annak is tudatában vagy, hogy ezek a "nők" nem feltétlenül nők. Nagyon sok sztori van fent, kevés szókülönbséggel, csak más nem által feltéve. Megfigyelheted a reakciók ellentétét. Egészen mások, ha egy férfi, és ha egy nő teszi fel ugyanazon kérdést.
2023. febr. 10. 05:19
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Incel trollokat itt még nem láttam, csak magukat incel trollnak kiadó feministákat.
2023. febr. 10. 08:23
 18/20 anonim ***** válasza:
65%
Maga az incelség egyfajta trollkodás, sosem lehet őket komolyan venni.
2023. febr. 10. 09:08
 19/20 anonim ***** válasza:
76%

"Mondjuk én meg a feminista hordákon szoktam felhúzni magam, oda trollkodok."

Megtennéd, hogy mutatsz 1-2 ilyen példát?

2023. febr. 10. 09:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Okés, bizonyítsd be, hogy feminista trollok :)

2023. máj. 13. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!