Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni nők miért etetik folyamatosan az incel trollokat?
Tudom, Shrekre gondolsz, ott voltál ezen fennakadva.
"Ha nem tudod szó nélkül hagyni, mert bicskanyitogató, ezért hagysz 2-3 kommentet az még ok" Ha mindenki hagy 2-3 kommentet, mert nem tudja szó nélkül hagyni, abból gyorsan 99+ válasz lesz. Matematika🙄 És abban te is benne voltál, akkor is, ha az üzeneteid tartalma az, hogy ne válaszoljanak neki. Szóval a kérdést magadnak is felteheted🤷🏼♀️
#6! Annak se lehet kevésbé szomorú élete, aki azzal foglalkozik, hogy szomorú életű emberek mivel foglalkoznak😂
Egyébként honnan veszed, hogy 1 válaszoló nem 2-3, hanem 30-40 kommentet írt?🤔 Honnan veszed, hogy azok a válaszolók nők?🤔
Szerintem jól kijönnétek Shrekkel, pont ilyen logikusan gondolkozik, mint te. Nulla információból kitalál valamit és azt tényként kezeli.
engem is etethetne egy itteni nő
incel/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!