Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az elmúlt 7 évben 10 randim volt 10 különböző nővel és mindegyik azt mondta/írta utána, hogy úgy érzi, nem én vagyok számára az igazi, akkor adjam fel végleg a társkeresést? Van értelme tovább próbálkoznom? (30 éves vagyok.)

Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 21:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
12%
A nem te vagy az igazi az = azzal,hogy nincs elég pénzed .
2023. febr. 9. 01:07
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
A kulso stimmelt, a szimpatia is megvolt, de ha nincs tobb randi, akkor ott a belsovel van problema. Nem feltetlenul rossz, de a kiszemelt egydekkel nem passzolt. Probalkozni kell tovabb, a koztes idoben meg fejlodni. Bar ha igy folytatod meg egy par randi es 40 leszel.
2023. febr. 9. 01:51
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy. Ha már randira eljutsz egyáltalán, akkor az azt jelenti, hogy az alapok jók. Tehát megfelelő a külsőd, valószínűleg nem vagy tutyimutyi, félénk, férfiatlan, tudsz kommunikálni stb. Szóval valami mással van a gond, vagy nem tartasz ott karrier, anyagiak terén ahol a randi partnereid elvárják, vagy egyéb dolgok hibáznak, pl. hogy akikkel randiznak már gyereket akarnak és házasságot, te pedig még nem gondolkodsz ennyire előre. De az is lehet, hogy eddig olyan nőkkel sodort össze az élet, akik amúgy bárkivel elmennek randizni, aki egy kicsit is bejön nekik. Ilyenből is azért van elég sok, aki nem utasít el mindenkit élből ha nem is tökéletes számára mondjuk külsőre.
2023. febr. 9. 06:21
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

Van akinek 20 év alatt 400 randi volt eredménytelenül, olvastam valahol :-D

Szóval ez még semmi...ne add fel

2023. febr. 9. 08:34
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem olyan rossz eredmény ez. 10 randi összejött , vagyis ha kepcsere után történt akkor 10 nőnek külsőre megfeleltél. Másképp el se mentek volna. Lehet a személyiséged nem volt vonzó nekik , vagy miután megtudták nincs egzisztencia azért offoltak.
2023. febr. 9. 11:02
 16/18 anonim ***** válasza:
27%
Ha 7 év alatt csak 10 randit sikerült összehozni, akkor nem lehet valami jó külsőd.
2023. febr. 9. 11:06
 17/18 anonim ***** válasza:
71%
"7 év alatt 10 randi nem sok." --- Mit szólsz 3-hoz 40 év alatt?
2023. febr. 12. 07:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem eddig 34 év alatt 0 randit sikerült összehozni, de nem adom fel :D
2023. márc. 2. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!