Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
UTazzak ki Brazíliába és hozzak onnan feleséget, ha az
európaiak már nem akarnak nemcsak szülni, de sima
kapcsolatot sem?
Akkor már inkább Kínába utazz! A sárga nők gerjednek az európai férfiakra!
2023. febr. 7. 22:24
Portugál megy? Nem félsz, hogy kirabolnak, drogba kevernek, a vesedet eladjak? Bunozesrol híres város/régió.
Gondolkozni szoktál?
2023. febr. 7. 22:24
Nyugodtan hidd el, hogy ott is vannak bőven, akik egyáltalán nem akarnak szülni. Csak azért mert valaki nőnek született nem jelenti, hogy élni is akar ebből adódó lehetőségeivel. Ez nem kontinens meg ország függő, ember függő! Mára már egyre több nő (és férfi) vállalja fel nyíltan, hogy nem akar gyereket. Kapcsolatot viszont szerintem a nagy többség akar, legalábbis többen, mint amennyien gyereket, max veled nem, aminek nyilván megvan az oka, szóval nem tudom miből gondolod, hogy majd Brazíliában több esélyed lesz, de persze hajrá. Remélhetőleg beszélsz portugálul, bár…. Egy ismerősöm mesélte, hogy voltak kint turistaként és konkrétan az első dolog az volt, hogy a helyiek felsorolták nekik, hogy ide, ide és ide ne menjenek be még nappal se, ha kedves az életük. De ahogy gondolod…
2023. febr. 7. 22:35
Jobbat tudok. Menj ki te, és maradj is ott. Senkinek nem fogsz hiányozni, marad így is elég incel.
2023. febr. 7. 22:39
Braziliaba nyaralni se mernek elmenni, nemhogy csajozni xD Akkor mar tenyleg inkabb Kina, azok meg lehet orulnenek is, ha elhozod onnan oket.
2023. febr. 7. 22:40
Ahoz először tudnod kellene Portugálul és angolul, másképp hogy akarod?
Ha megtanulsz Spanyolul akkor Dél-Amerikában vannak olyan országok ahol beszélik a spanyolt, aztán lehet is próbálkozni.
Esetleg még Kuba is szóba jöhet, ott még mindig eléggé nagy a szegénység.
2023. febr. 7. 22:43
2023. febr. 7. 22:50
Egzisztenciálisan mennyire vagy rendben, kérdező? Illetve hány éves vagy?
Én 30 felett amiatt vagyok kikészülve, hogy a legtöbb nő gyereket akar vagy van már gyereke. Ha meg néha belefutok 1-1 ritka kivételbe, akkor tuti a háziállatát kezeli kisgyerekként. Nincs bajom amúgy az állatokkal, csak nem lakásba valók vagy megfelelően kialakított lakásba. Nem szeretem, ha szétrágják a töltőzsinórt meg összeszőrözik az öltönyömet. Más mikor játszós ruhában vagyok meg más, mikor az életteremben él az állat és az asztalomnál koldul.
2023. febr. 8. 01:30
Az ilyen incel mint te meg ott se kapna senkit
2023. febr. 8. 05:58
Miért a brazilok akarnak szülni? Amúgy ha kimész és idehozol egy nőt, szerinted meddig maradna veled? Amikor kiderülne, hogy itt nálad 1000X gazdagabbak, jobban kinéző, magas, fehér pasik vannak stb. Az ilyen nő az első adandó alkalommal lépne le egy nálad jobb pasival, ebben biztos lehetsz. Ezért nem érdemes ázsiai nőket sem idehozni. Maximum annak van értelme, hogy kimész és kihasználod az ottani előnyödet, de nem akarsz visszahozni senkit.
2023. febr. 8. 08:09
Kapcsolódó kérdések: