Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti szoktatok olyat csinálni, hogy szemeztek egy pasival aki nem is tetszik nektek, csak át akarjátok verni, aztán nagyokat rühögtök rajta otthon?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert egy feltünően szép csaj szokott bámulni engem, nem lehet hogy csak kamuzik, hogy az önbizalmát növelje, ami már szerintem úgyis az egekben lehet neki.

2023. febr. 7. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Ismerek feltünően szép, magas,vékony lányt. A béka feneke alatt a0z önbizalma. Hiába mondasz neki bármit. Gyerekként csúfolták,hogy vékony és ez nyomot hagyott a személlyiségében.

Nagyon nehéz élete van. Én is azthittem csak szórakozik amikor elkeztünk beszélgetni aztán találkoztunk és a legjobb barátom lett. Én pont az ellenkezője,dagi srác voltam mindig.

Ne itélj előre! Határozottan menj oda hozzá,hogy nagyon szimpatikus,ha már úgyis vártok akkor lenne kedve meginni valamit?

Határozottan és magabiztosan próbáld meg.

Én is meglepően sikeres lettem amikor megtanultam beszélni velük. Menj oda mint egy ismerősödhöz, beszélgess úgy mint akinek nincs vesztenivalója. Hogyha nemet mond akkor mond neki,hogy akkor ital nélkül is beszélgethettek itt a hidegben

2023. febr. 7. 22:10
 12/15 anonim ***** válasza:
96%
Azért bámul mert szeretné ha végére oda mennél hozzá és el hivnad meginni valamit.
2023. febr. 7. 22:12
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem soha, csak az olyannal mernék szemezni, aki nagyon tetszik. De velem már csinálta "férfi" azt a megalázást, amit leírtál.
2023. febr. 7. 23:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hol szoktad látni azt a csajt? Milyen gyakran találkoztok?
2023. febr. 8. 00:57
 15/15 anonim ***** válasza:
70%

Nem minden szép lány bunkó vagy gyerekes.

Szimplán érdekes vagy számára, viszont ilyen gondolkodással én is a pszichológust ajánlom. :/

2023. febr. 8. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!