Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon nagyobb sikerrel lehetett ismerkedni, 2011-13 környékén, mint most?

Figyelt kérdés
2023. febr. 5. 15:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Igen, hisz akkor még 10 évvel fiatalabb voltál.
2023. febr. 5. 15:25
 2/19 anonim ***** válasza:
56%

Akkoriban még emberek voltak itt, nem pedig "Kék zászlós trollsereg" csapott össze a "Piros zászlós trollsereggel".

Az oldal "megújulása" előtt volt itt az arany-éra. De szép is volt! Nem volt még elterjedve az "incel" kifejezés nem erről szólt minden harmadik kérdés. Cserébe mondjuk sok esetben sértették meg a másik személyiségi jogait. Hát igen, keményebb idők voltak.

2023. febr. 5. 15:26
 3/19 anonim ***** válasza:
51%
Ez nem ismerkedos oldal. Bar elhiszem hogy a gondolat meneted szerint egy lelkileg melyebben levo not konnyebb behalozni azert ez nem feltetlen igaz , hogy barkinek. Mindig valtozik a vilag es ezzel az izlesek is.. akkoriban lehet nagyobb sikered lett volna de nem itt.
2023. febr. 5. 15:29
 4/19 anonim ***** válasza:
Tényleg, akkoriban hogy hívták itt a magányos férfiakat? Nyilván akkor még nem létezett az incel kifejezés. Mi volt az akkor divatos szó rájuk?
2023. febr. 5. 15:29
 5/19 anonim ***** válasza:
34%

3.

Milyen kedves feltételezéseid vannak a kérdezőről.

2023. febr. 5. 15:30
 6/19 anonim ***** válasza:
20%
Akkoriban még össze lehetett legalább egy két személyes találkát hozni nőkkel sikertelen pasiként is! Manapság sikertelen pasiként ez is esélytelen.
2023. febr. 5. 15:31
 7/19 anonim ***** válasza:
85%
Bő 10 évvel öregebb vagy, a preferált korosztályod viszont ugyanaz.
2023. febr. 5. 15:34
 8/19 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudom, mi volt itt 10 eve, de en nokent nem ismerkednek, ferfi nincs itt gyakorlatilag a szuzeken es inceleken kivul, egy normalis valaszt vagy kerdest nem latok ferfiaktol.

Noi valaszok vannak csak, amik atgondoltak es van bennuk nemi logika.

2023. febr. 5. 15:36
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Én időnként vissza-visszatérő vagyok ezen az oldalon, ha van kapcsolatom akkor nem vagyok itt ha nincs akkor általában túl sok a szabadidőm...

Már nekem sincs kint....de régen a legtöbb embernek kint volt a felhasználóneve, könnyen lehetett mindenkit azonosítani, voltak kifejezetten közkedvelt személyek is.

volt valami jó hangulata az oldalnak.

2023. febr. 5. 15:39
 10/19 anonim ***** válasza:
46%
Persze, régen minden jobb volt, így ez az oldal is.
2023. febr. 5. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!