Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró ha egy férfinak idősebb korában ( 29 ) van fogszabályzója?
Figyelt kérdés
Pár hónapja kezdtem bele úgy döntöttem megcsináltatom a fogaimat, idáig is megvolt mind csak nem szabályosak és az lenne a kérdésem hogy mennyire zavaró ha egy férfinak fogszabályzója van?2023. febr. 3. 21:33
11/21 anonim válasza:
Igen. De a csálé fog még jobban zavaró.
12/21 anonim válasza:
Ez inkább pozitív sok ember számára.
14/21 anonim válasza:
Nem zavaró. Egy paraszt volt, aki odament hozzád, és szólt miatta.
15/21 anonim válasza:
29 vagyok
Idősebb kor? Aucs....:D
16/21 Hans Pötterman válasza:
Örülj neki, legalább a tiéden lehet segíteni..
17/21 anonim válasza:
Ha jo all rajta, akkor meg jol is nez ki.
18/21 anonim válasza:
#15 nyilván nem úgy értette a kérdező, hogy általában idősebbnek számít egy 29 éves, csak ahhoz képest, hogy az él a köztudatban, hogy fogszabályzója csak a tiniknek van. Egyébként 18 éves kor alatt ingyenes a fogszabályzás, úgyhogy a többség valóban akkor intézi.
19/21 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is 18 előtt kellet volna, szidom is magam miatta de hát ez van :D Köszönöm a válaszokat!
2023. febr. 4. 13:37
20/21 Hans Pötterman válasza:
Ha ezt anno tudtam volna..
Pontosan mióta ingyenes 18 éves kortól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!