Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti belemennétek egy rövid vagy hosszútávú párkapcsolatba Carl Cox -al?
https://www.youtube.com/watch?v=0elapsLlzco
Erről a csávóról van szó. Ha igen/nem, miért?
9: Akkor neked ő kell. Zongorán biztos hogy tud játszani és 100% biztos, hogy a többi hangszerhez is van érzéke:
12
Köszike, de a párom és én is tudunk hangszeren játszani, és egyikünk sem alkesz. Igaz, nem is olyan tehetséges, mint Muszorgszkij.
"A személyisége is tökéletes."
60 évesen bulikban zenél a gyerekeknek. Ha a személyisége (számomra) tökéletes lenne, akkor tanult, intelligens és szakember lenne egy (számomra) tiszteletreméltó szakterületen. Ez egy huszas éveiben ragadt sérült embernek tűnik számomra, aki már hülyén nézne ki a buliban, ezért itt talált magának helyet, hogy még ne érezze magát nagypapának. Pedig már abban a korban van. Szánom.
Az ilyen veretős f*s zenék nem állnak hozzám közel. Ha már elektronikus zene, akkor Mike Oldfield, Jean-Michel Jarre. Vagy ha ritmus, akkor acid jazz. Ott legalább van hangszeres tudás is rendesen, mivel session-zenészek szokták művelni.
Ja, és a fehér férfiakat preferálom.
Én régen azt hallottam - viccen kivűl - hogy a tag meleg
Mèg ha ez nincs is így nem értem a kérdés lènyegèt
16
Neki ez a munkája. Producer, dj. A zene és a zenei stílusok pedig nem korfüggőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!