Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy ha egy idősebb férfi nagyon fiatal lányokat választ, pedofil az ilyen?
"Az előző barátnője 22 éves volt és két évig voltak együtt, a mostani lány csak most fog érettségizni én 19 éves.."
Élvezi az életet, jól teszi. Kevés olyan negyven feletti férfi van, aki vonzó a fiatal nőknek, úgy látszik, ő pont ilyen. Én egy lepukkant negyvenes vagyok, velem szóba se állnának. :)
Nem pedofil. Minden férfi a fiatal szexi csajokat akarja. A 20 éves meg a 60 éves is.
Csak ugye valaki megteheti, hogy ilyeneket dugjon, valaki meg nem. Az utóbbi kategória kezd el hamis jelzőket kiabálni az előbbire, meg erényt kovácsolni a kényszerből.
Mégis mi ezen a meglepő? Mindkét nemnél megvannak azok a típusok, amiket az átlag tömegízlést, csordaszellemet követő személyek általánosságban előnyben részesítenek.
- Például a magas férfiak alapvetően előnyben vannak a nők többségénél, mint az átlagos vagy pláne a kifejezetten alacsonyak.
- A férfiak többsége kevésbé érdeklődik a plus size hölgyek iránt, sőt, sokaknál egészen csekély túlsúly is kizáró ok lehet.
- Ugyanígy, a férfiak nagyobb részének érdeklődését (beleeértve mindenekelőtt a szexuális érdeklődését) jobban fel tudja kelteni egy 20, mint egy 40 éves.
Természetesen mindegyik kategóriában akadnak szép számmal kivételek, de azt hiszem, ez az általános. Aki megítél egy középkorú férfit azért, mert egy 20 évest választana egy ötvenes helyett, az ugyanúgy megítélheti a magasabb partnerre vadászó nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!