Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom hazudott a múltjáról?
3 éve vagyunk együtt
28evesek vagyunk
Párom nevezzük Rékának előttem lévő párjával 4 évet volt együtt.
Ezzel semmi probléma.
De beszélgettünk sokat, tudja,hogy régi vágyam 2 lánnyal lenni..sőt belementem,hogy legyen négyes... elutasítja teljes mértékben neki elég vagyok bőven én....nem kell másik kuki ..illetve lánnyal se akar lenni undorítónak tartja..
Én hülye elkezdtem olvasgatni és rakeresni bizonyos szavakra az exevel való több éves beszelgetesekre és kiderült,hogy már mindent kipróbált..
Azt hittem őszinte velem minden téren, de ezt miért hallgatta el? Más baj nincs köztünk ez se baj csak azt hittem teljesen őszinték vagyunk egymáshoz.
Szerintetek felhozzam neki a dolgot ?
Én hülye elkezdtem olvasgatni és rakeresni bizonyos szavakra az exevel való több éves beszelgetesekre és kiderült,hogy már mindent kipróbált..
Én meg elhagynálak, ha kielemeznéd a messenger beszélgetéseimet és ott nyomozgatnál.
Te vársz el őszinteséget, mikor a háta mögött sunyiban az üzeneteit olvasgatod?
Először te növessz gerincet, utána legyenek elvárásaid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!