Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Asszonyok, mikor jöttök rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asszonyok, mikor jöttök rá, hogy a kettő együtt nem működhet egy férfi testében?

Figyelt kérdés

Egyrészt azt szeretnétek, hogy a pasas legyen egy kis irányítható, nyim nyám tesze tosza, aki mindenben bólogat az ötleteitekre, és csak hordja haza a pénzt a melóból... Másrészt meg legyen egy tökös alfahím, aki ledominálja a munkahelyét, a társaságát, aki csak felpakol titeket az asztalra, aztán megkettyint, hogy a fületek kétfele áll. Mikor értitek meg, hogy nem lehet valaki egyszerre egy papucs soyboy meg egy domináns alfahím egy személybe?

Én a második tipushoz tartozom, de sose lennék képes ilyen kis bumburnyák selyemcukor lenni, aki csak bólogat, hogy "igen, szívem, neked van igazad szívem úgy lesz minden ahogy akarod szívem..."

2023. jan. 24. 13:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Beszéltél életedben egyszer is hús-vér nővel?
2023. jan. 24. 13:58
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell sem vélemény nélküli tesze-tosza alak sem, de olyan sem, aki azt hiszi, mindig neki van igaza.
2023. jan. 24. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

"Én a második tipushoz tartozom,"

Te, domináns?:DDDDD

Legjobb vicced volt, te kis ribi

2023. jan. 24. 14:15
 14/17 anonim ***** válasza:
33%
Pedig van ilyen kedves kerdezo! Az én szeretőm ilyen volt. Nem vagyok rá büszke de szerelem volt első látásra. Én is házas voltam/vagyok. O bármikor felpakolt az asztalra és egy elkepesztoen jóképű, magas vékony szóval 10/10 pasi volt. Nem altatott megmondta nem akar elvalni. Azt sem titkolta, hogy "anyukaval" naponta többször is. Aztán kitisztult a kép. A neje a 2. felesége volt. Érte elhagyta a családját.Elete szerelme. Idővel rajottem, hogy O egy tökéletes papucs. Minden úgy volt ahogy "anyuka" akarta. Néha ódákat zengett róla... Embert nem láttam még aki ennyire a felesége rabja. Hogy miért csalta meg velem? Bosszúból? Luxus házat épített, minden az asszony elképzelései szerint. A nő durcas lett mert késett az építkezés. Ezért nem mindig volt kedves vele. Szerencsére bírtam szakítani 3 és fél év után. Tehát ez a férfi pont olyan volt kérdező amire te azt írod, hogy nem létezik egy személyben. Egy 10/10 alfahim, illetve egy tökéletes papucs az álom nője mellett.
2023. jan. 24. 15:39
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, az alfahímek rohadtul nem írnak ki ilyen kérdéseket. Sőt, eleve ezt az oldalt se találják meg. Az életük bőven jó anonim kommentelés nélkül is.
2023. jan. 24. 16:16
 16/17 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon elvagy tévedve.

Az első annyit jelent, hogy figyelmes vagy, szerető ember. A másik meg gondolom, hogy szexuálisan is, érvényesited az erőd. Ez a kettő közel s távol sem zárja ki egymást.

Legyél megértő, szerető, egyenlőséget adó, kommunikativ, aki törődik a másikkal, közben legyél férfi, akinek az agya problémamegoldó, testoszteron, stb, stb.

Nehéz?

Na de nagyjából érthető. A te kis világodban nehéz a mélységek miatt érzeni. Na de itt van 1-2 kommentelő, akik sokkal abszurdabb dolgot irtak.

3# "Nőnél se működik, hogy legyen a hűség mintakéoe, csodás háziasszony, közben az ágyban 3 r@banccal érjen fel."

Ez miért ne működne? A hűségesség és jó háziasszonyság, miért áll kizárásban a magas szexuális érzékkel??

4# "Legyen erkolcsos es hazias de aztan a haloszobaba meg legyen azert a legnagyobb prostikat megszegyenito gatlastalan leder no aki csak letezhet ugye?"

Erkölcs, házziasság. Ezt állitod szembe a hálószobai prostikat megszégyenitő tehetséggel.

Miért???

Még a kérdező buta kérdését, hogy legyen puhány, bológató, de közben elnyomó, irányitó, azt még értem, de amit ti ketten mondtatok, az konkrétan a ti primitiv, papirvastag felfogásotokból is értelmetlen, és ellentmondást nélkülöző.

2023. jan. 24. 17:22
 17/17 Senior Séf ***** válasza:
93%

Férfiak, mikor jöttök rá, hogy a kettő együtt nem működhet egy nő testében?

Egyrészt azt szeretnétek, hogy asszonykátok legyen egy bobázó plázacica, akivel meg lehet jelenni. Másrészt legyen háziasszony, ne féltse a körmeit, ha mosogatni, takarítani, kertet gazolni, gyereket tisztába tenni kell. Este meg legyen minden hájjal megkent, mindenre hajlandó rosszlány, aki teljesíti a legvadabb kívánságotokat is. Stb.

Bizony, kérdező, az "elvárások" mindkét oldalról megvannak, és csak a kompromisszumkészség dönti el, hogy miknek a hiánya fölött hunyunk szemet.

2023. jan. 25. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!