Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan lehetnek akiknek amiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan lehetnek akiknek amiatt nem lesz gyerekük mert nem találnak hozzá megfelelő pár?

Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 20:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%

Persze, sokszor előfordul hogy valaki azt mondja ő nem akar gyereket.

Aztán találkozik valakivel és megváltozik a véleménye, és máshogy dönt.

Képlékenyek vagyunk és mi magunk is változunk, ezzel együtt a gondolkodásunk, véleményünk is.

2023. jan. 22. 21:45
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Így van, a gyereket akaróknak is változhat ám a véleményük. Lehet most azt mondják akarnak, aztán idővel mégsem. Pl mikor születik egy gyerek a közvetlen közelükben (pl család, legjobb barát) és látják mekkora szívás, akkor hirtelen megváltozik a dolgok állása. Nem egy ilyen embert ismerek.

Szerintem aki tényleg nem akar gyereket és ebben 110%-ig biztos is, az az atyaúristennel is találkozhat, akkor sem fog akarni. És persze fordítva is.

2023. jan. 22. 22:01
 13/23 anonim ***** válasza:
44%

10-es nézd, az ember a gyerekét örökké szeretni fogja. Az aktuális párt egyáltalán nem biztos.

Hülyeség lenne azt állítani, hogy aki gyereket akar, az elsősorban apát/anyát keres a nem is létező gyereknek. Mivel az egyik legfontosabb része pont az lenne, hogy ne vállalj olyannal, akit nem szeretsz őszintén. Ha meg őszintén szereted, akkor mi kivetnivaló van abban, hogy valaki gondol a családalapításra is?

2023. jan. 22. 22:08
 14/23 anonim ***** válasza:

Szerintem férfiaknál gyakoribb. Nekem két ilyen ismerősöm is van az 50-es korosztályból (ők már tuti kifutottak az időből).

Illetve a saját harmincas évek eleje korosztályomból kapásból tudok mondani hat + 1 meleg srácot, akinek nem igazán jön össze a párkapcsolat, pedig amúgy szerintem mind az öten szeretnének gyereket (a meleg srác nyilván így is tud örökbe fogadni, ha nem jön össze). Egy srácnak testi fogyatékosságai vannak. Egy srác kicsit furcsa, de szerintem működne férjként, ha valaki “tudja kezelni”, hogy vannak becsípődései. A harmadik aspergeres, de az erősebb fajtából. A negyedik srácnak nagy a homloka. Az ötödik picit duci. A hatodik gyakran szorong.

Amúgy mind okosak, jó állásuk van, szerintem jókat lehet velük beszélgetni, rendesek stb. A fentieken kívül nincs velük baj, igazi jó férjanyag lenne a többségük (az aspergeres nem).

Nőből kettő ilyen ismerősöm van, ebből szerintem egy alkalmas lelkileg a párkapcsolatra, viszont ő elég duci és igaziból még nincs harminc. A másikuk szerintem olyan párt keres, aki mellett nem (nagyon) kell dolgoznia, eddig úgy tudom, hogy még sosem dolgozott (ő 32 éves), az apukája elég gazdag, nagyon szorongó (pszichiátriai eset majdnem).

2023. jan. 23. 03:31
 15/23 anonim ***** válasza:
Ez már nem párkapcsolati hanem társadalmi kérdés.
2023. jan. 23. 08:39
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Akinek nincs jogsija, az hogy akar gyereket?????

2023. jan. 23. 09:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
16: bezony. Afrika is tele van kocsikkal. Sok gyerek, sok kocsi. Ja, nem....
2023. jan. 23. 10:17
 18/23 anonim ***** válasza:

17

Igen! Pont ez a baj! Afrika szar hely, mégis szülnek orrbaszajba a semmire a nyomorba. Ez lenne q kovetendő pelda?

2023. jan. 23. 10:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
18. Azért attól nem lesz a gyerek afrikai nyomorban idehaza, hogy a szüleinek nincs jogsijuk. Pláne nagyvárosban.
2023. jan. 23. 13:50
 20/23 anonim ***** válasza:
62%

19

Szegénységben hatranyban viszont igem

2023. jan. 23. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!