Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan lehetnek akiknek amiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan lehetnek akiknek amiatt nem lesz gyerekük mert nem találnak hozzá megfelelő pár?

Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 20:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Sokan nem szeretnének mindegy, hogy van párjuk, vagy tökéletes-e a kapcsolat.
2023. jan. 22. 21:00
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Jobb, mint csak azért is szülni egy nem megfelelőnek. Lásd ezt az oldalt, rendszeresen olvasi rettenetesen szomorú történeteket.
2023. jan. 22. 21:00
 3/23 anonim ***** válasza:
89%
Van ilyen is, de egyre több nő nem akar gyereket.
2023. jan. 22. 21:01
 4/23 anonim ***** válasza:
32%
De milyen érdekes, hogy az aranylakodalmaikat ünneplő nyugdíjas párok valahogy mind megtalálták a "megfelelőt"... na most ez tuti kamu, tehát vagy ők sem voltak megfelelőek, mégis tudtak működni, vagy mi vagyunk túl válogatósak, és ezért az életünkkel fizetünk, hiszen nem lesz gyerekünk.
2023. jan. 22. 21:07
 5/23 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem veszít semmit a világ, objektíven nézve túl sokan vagyunk a világon és egy csomó ember pokoli szülő lenne, szóval jó így
2023. jan. 22. 21:09
 6/23 anonim ***** válasza:
67%
#4-es 10 gyerek is született akár és nem tudtak hová menni, az jobb?
2023. jan. 22. 21:09
 7/23 anonim ***** válasza:
85%

Sokan rosszul lennének, ha a véleményük helyett a feltett kérdésre válaszolnának?

Szerintem nincsenek túl sokan. Néhány embertől olvastam itt, hogy megfelelő pár hiányában kifutottak az időből, de az ismerőseim között senkitől nem hallottam még ezt.

2023. jan. 22. 21:11
 8/23 anonim ***** válasza:
32%

Igen.

De az a szomorú, hogy lenne megfelelő pár, csak ugye olyan eget rengető óriási hibákat találnak manapság egymásban az emberek, mint:

- Béla csak 175 cm.

- Kati nem diplomás.

- Anty vidéki.

- Zolinak nincs jogsija, sem kocsija.

- Anna elvált.

- ...

2023. jan. 22. 21:15
 9/23 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem sokan. Ehhez az kell, hogy valakinek kirívóan határozott elképzelései legyenek a családalapításról, és elköteleződést tanúsítson a majdani gyermeke felé, akit már évekkel előre tervez.

Nekem csúszott pár év a gyerekvállalásban, mert bár mindig szerettem volna anya lenni, akárkitől nem akartam terhes lenni. Tudtam, hogy a gyerekem lesz a mindenem, és úgy gondoltam, jár neki, hogy normális embert választok apjául (mivel saját bőrömön tapasztaltam, milyen az, ha az ember apja nem való annak).

Ilyen párom nem volt mindig, így gyerekem sem akkor lett, amikor eredetileg szerettem volna, hanem rá pár évre.

És úgy is gondolom, hogy ha az ember próbál nem bennragadni rossz kapcsolatokban, akkor azért van esélye a családalapításra, nem csúszik le róla.

2023. jan. 22. 21:27
 10/23 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon gáz a kérdés által fölvetett hozzáállás, azt sugallja, mintha az ilyen nők elsősorban spermadonort, a férfiak meg élő inkubátort keresnének. Brrrr.
2023. jan. 22. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!