Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetem után hol/hogyan lehet új embereket megismerni? Mit csinálok rosszul?
9. Én alapvetően veled vagyok (unlike a 10-es válaszoló), szóval nem ekézni akarlak, csak megmondom az igazságot.
Szerintem nem vagy olyan jóképű, ami könnyen bevonzaná a nőket és ahogy írod kopaszodni is elkezdtél már. Ez mellett a személyiséged se az a karakán, tökös, magabiztos, kezdeményező, akinek könnyen megy az ismerkedés a legtöbb környezetben. Összességében nem vagy külsőre olyan, hogy a legtöbb nő azt mondaná jó pasi, de menthetetlen sem, hiszen voltak már sikereid.
Ezek miatt nincs most sikered a nőknél ebben az életszakaszodban. Később ez már nem lesz sokkal jobb (hacsak valami csoda nem történik, de most maradjunk a legvalószínűbbnél, hogy minden megy tovább, ahogy eddig), szóval most kellene megfognod egy legalább kicsit is helyes nőt a közeljövőben, aki nem bánnád, ha a gyerekeid anyja lenne. (Ha szeretnél családot.)
"csak ezek izolált barátok akikkel egy-két hetente találkozunk, ergó nincs egy nagyobb összeszokott társaság."
Szerintem ez normális. Régi barátok közül van, akivel félévente találkozom, a közelebbiekkel havonta 1x körülbelül átlagban. A munka-életvitel(háztartás, önmenedzselés stb) világában nem gondolom, hogy a legtöbb embernek ettől több belefér az életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!