Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetem után hol/hogyan lehet új embereket megismerni? Mit csinálok rosszul?
Ha 7-esnek tartod magad, közben pedig azt írod nulla figyelmet kapsz a nőktől, akkor nem vagy 7-es kinézetű. Az anyagiak pipa, a szociális skillek is úgy ahogy bizonyos körökön belül. Nem is vagy már szűz. A kinézeteddel van gond és/vagy viselkedéseddel.
Arc? Magasság? Izom? Ezekben hogy állsz?
Jó duma? Tökösség? Lazaság? Kezdeményezőkészség?
Ez egy burkolt szexhírdetés? >:)
De a válaszom: Lenne nőd, csak ugye mik vannak?
- Kati csak biztonsági őr a portán.
- Zsuzsu túl öreg, már 35+.
- Anna elvált, gyerekkel.
- Timi duci...na jó, dagadt.
- Gizi magas, 180 cm.
- Andrea szőke hajú.
- Panna barna hajú.
- Saci nem diplomás.
- Nana roma.
- Julika vegán.
- Eszter szereti a péniszt, a sok péniszt.
- Helga ...
- Éva ...
- ...
4. Ezek közül egy csomó kamu, ami miatt a nők lehet elutasítanak egy férfit, de férfiak egy nőt nem, szóval ne próbáld ezeket egy férfira sem ráhúzni. Fel is sorolom ezen kamukat a te felsorolásodból: A férfiakat nem érdekli egy nő diplomája, munkája, hajszíne, magassága, vegánsága, etnikuma. Ha máskülönben vonzónak találják, akkor csak ezek miatt nem fogják elutasítani.
A kor, a kövérség, a promiszkuitás, az hogy van gyereke, ezek valóban zavarják a legtöbb férfit és próbálnak olyan nőt találni, akik nem ilyenek. (És gyakorlatilag felsoroltad az összeset a világon, ami igazán zavarja a férfiakat.)
Illetve az a kérdésem, hogy a nők kbszttul ezerszer jobban felkapják egy vizet azon, hogyha egy szerintük "alattuk" levő férfival próbálják őket összehozni. A kérdezőnek, mert férfi, nem lenne ugyanerre joga, mert te a felsorolásodban lényegben azt vetetted fel, hogy jöjjön össze egy akármilyen nővel, annak ellenére, hogy sok tekintetben egyáltalán nem áll a társadalmi ranglétra legalján, sőt?
5.
Itt, a Gyakorin IS szembesülök azzal, hogy roma, meg diploma nélküli, azaz az itteniek szerint: buta, tanulatlan, proli nő nem kell a srácoknak.
Valamint azt sem írtam, hogy "...jöjjön össze egy akármilyen nővel, annak ellenére, hogy sok tekintetben egyáltalán nem áll a társadalmi ranglétra legalján, sőt..." ,csak arra céloztam, hogy le kell adni az igényekből. mert a ZimányLindához kevés.
Nem én tartom magam 7-esnek, az akkori barátnőm mondta. 180 cm vagyok, azért látszik rajtam a többletizom aztmondanám, 80 kg, legjobb formámban volt 38-as a karom. Ami hátrány lehet, hogy elkezdett mikiegeresedni a fejtetőm, 3 hetente járok fodraszhoz hogy azért formára legyen rendesen nyírva. Emellett elég fehérbőrű is vagyok, nem fog meg a nap, nyáron van kis színem de a bőröm nem tartja meg egyáltalán, télre mindig "kikopik".
Másik kérdésre válaszolva, igen, azért filterelek én is, ha már ennyit teszek a külsőmért és egzisztenciámért, hasonló szintet várok is el.
Szerintem a probléma abban lehet, hogy nehezen nyílok meg új embereknek. Nehezen lesznek új barátaim, de akik azok lesznek, azok imádnak és nagyon közeli kapcsolat alakul ki, úgymond "high maintenance" vagyok, de cserébe bármiben ők is számíthatnak rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!