Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mostanában rengeteg fiatal egy vagy többgyermekes anyuka a társkeresőkön?
A napokban elkezdtem a facebook társkereső használatát, egyrészt kíváncsiságból, másrészt pedig mert jelenleg egyedülálló vagyok és egy ideig még korlátolt lehetőségem lesz az irl közösségi életre. Plusz volt már jó tapasztalatom társkeresőkkel.
Azt vettem észre, hogy rengeteg olyan lány van fent a korosztályomból (20-25 év, de belefutottam már néhány 20 alattiba is) aki már anyuka, sok esetben több gyerekkel (a rekord eddig egy 23 éves lány volt 3 gyerekkel). Az utóbbi napokban konkrétan 20-30 ajánlott lány közül legalább a háromnegyedének gyereke van, alig találok gyermekteleneket a huszonévesek között.
Alapvetően nem szúr szemet, hogyha valaki fiatalon szülő lesz. Mindenkinek szíve joga mikor vállal gyereket és én abszolút támogatom, hogyha stabil kapcsolatban vannak a párjukkal és úgy érzik készen állnak a gyerekvállalásra.
Viszont az, hogy ennyire fiatalon szingli anyukaként társkeresőn keresik a pótapát a gyereknek, számomra elég nagy felelőtlenséget sugall. Miért vállalnak gyereket a semmire, vagy ha bizonytalan a kapcsolatuk, ha nem biztos teljesen abban, hogy az apuka nem csak megcsinálja a gyereket, hanem fel is nevelik közösen? Harminc környékén, vagy afölött megértem, mert akkor már megvan az esély arra, hogy volt egy működő kapcsolat, időközben az évek során viszont kiderült, hogy nem működik és ez lett. Ez előfordul sok esetben, de "korrektebbnek" tartom, mert két korból adódóan általában "tapasztaltabb", érettebb ember között legalább volt alapja a gyermekvállalásnak és nem lehetett látni előre, hogy 2-3 év múlva már nem lesz meg a tűz. De egy 20-21 évesnél én nem látok túlzottan stabil alapot erre.
De mi a kérdés amúgy? Megvàlaszotad magadnak. Ugyan ennyi felelőtlen férfi is van és?
N 30
Akkora a hiszti, mintha ezek a csajok mind rád akarnák lőcsölni a gyereküket, és ha feldobja az app, akkor kötelező lenne bevállalni őket. Holott elég valószínű, hogy ők egyáltalán nem akarnak tőled semmit, azért vagy még mindig fent társkeresőn.
Amúgy meg pont ugyanazt akarják, mint a többi 20-21 éves. Párt találni. Neked nem kell gyerekkel nő, tehát nem egymást keresitek. Ne aggódj, nekik lesz így is jelentkező bőven, szépen megtalálja mindegyik azt a férfit, aki boldog lesz vele.
Te meg gondold végig: az a nő is az apajelöltet meg a gyerek eltartóját keresi, akinek MÉG nincs. Gumi legyen nálad!
Amennyi egyedülálló anyuka van, ugyanannyi hímribi, akik férfi létükre nem képesek felelősséget vállalni a saját gyerekük iránt, mert gerinctelen rongyok.
Ellenben a nők megszülik és minden nehézség árán felnevelik tisztességesen azt a gyereket, és még így gyerekkel is előbb fognak párt találni, mint bármelyik pali:D
"még így gyerekkel is előbb fognak párt találni, mint bármelyik pali:D"
Én is ezt tapasztalom. Sok pasasnak marad a marka, meg a prostik és kész kifújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!