Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A ilyen nők jönnek szembe az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ilyen nők jönnek szembe az instán,mekkora fizuval lenne esélyem nála próbálkozni?

Figyelt kérdés

[link]

Műszakvezető vagyok egy nyugat-magyarországi gyárban,saját két szobás lakás van.Céges busszal járok melóba,de van egy új Dacia kocsim is.

Érdemes így ismerkednem hasonló nőkkel?

2023. jan. 19. 19:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

Egyebkent te is mindjart 40 vagy, ha szep vagy, akkor is kb igy nez ki a korod az arcodon, testeden

[link]

De a linkelt lanyhoz passzolo pasik ilyesmi koruak

[link]

Azert jo lenne mar ha neha a pasik is tukorbe neznenek es nem kepzelnek azt hogy meg mindig 20 es 30 evesek.

2023. jan. 19. 21:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem egy Claudia Schiffer vagy Cindy Crawford fénykorában karakter.

Félve kérdezem (nő vagyok) egy ilyen komolyan nagy érték ma? Úgy értem hogy halál komoly a kérdés hogy egy ilyen csaj valami elérhetetlen álom?

2023. jan. 19. 21:30
 13/18 anonim ***** válasza:
12-es. Egy 38 eves pasinak egy 13-15 eves csaj mar bombazo hisz magan latja az oregedes jeleit, a lanyon meg vonzza a fiatalsag jelei. Ezert van hogy cen pasik olyan fiatal nokre is buknak akik a lany korosztalyaban kevesbe menok.
2023. jan. 19. 21:43
 14/18 anonim ***** válasza:
13-15 evves fiatalabb... Ezt akartam irni
2023. jan. 19. 21:44
 15/18 anonim ***** válasza:
A 8-as altal linkelt no szerintem sokkal jobb, mint amit a kerdezo kuldott, de hat ertem en a pasik logikajat. A 40-es pasirol kuldott kephez meg csak szeretnenek hasonlitani az itteni kerdrzok.
2023. jan. 19. 22:08
 16/18 anonim ***** válasza:
38 évesen öreg vagy ehhez a nőhöz. Meg hozzá egy másik testépítő passzol.
2023. jan. 20. 00:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Lefőtt neked a caffe gyári műszakvezető 🤣
2023. jan. 20. 06:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Az előbb pont egy hasonló kérdésre válaszoltam, de megteszem itt is! 38 évesen miért nem 30-40 közötti nőknél próbálkozol? Ha sikerül az első randi a lányod lehetne...
2023. jan. 20. 08:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!