Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek miért nem jó ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek miért nem jó ismerkedéskor az átlag melós aki él szerényen a kis garzonjában vagy faluszéli házában?

Figyelt kérdés

Miért akarnak sokan a barátnőik után menni ha már nekik tehetős pasija van, akkor neki is ilyen kell, ha már nyaralni ilyen meg olyan szigetekre vitte a pasi, akkor őt is vigye el karibi álomnyaralásba.

Csak sajnos ebben az országban nagyon kevés az olyan férfi aki ezt megteheti.

Miért keresik ennek ellenére az ilyen férfiakat a nők?

2023. jan. 18. 23:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
92%
Mert én az egyetem eleje óta hülyére dolgozom magam, hogy megteremtsem magamnak az életszínvonalat, amit szeretnék. Különösebben nem érdekelt az IT terület, de tisztában voltam vele, hogy jól fogok vele keresni, úgyhogy benyeltem és csinálom, mára megszerettem. Mert az életem részei az edzés, utazás, gasztronómia, színház, meg egy csomó más, ami jó sok pénzembe kerül, ahogy pl a lakáshitelem is. Én így építem az életemet, nem tudnék mit kezdeni egy olyan párral, aki elvan a nyomorban és csak mutogat, hogy háde' mások is.
2023. jan. 19. 10:40
 22/33 anonim ***** válasza:
39%

A szegeny gondolkodas nem egy aktualis Tiktok trend, Napoleon Hill Think and Grow Rich konyve 1937-ben jelent meg, az elv valoszinuleg letezik, miota kapitalizmus van es valoszinuleg nem veletlenul szamit alapmunek a konyv sem bizonyos korokben.

Bar nem tudom, ez a noveld a beveteleid miert olyan ordogtol valo dolog meg mindig egyesek szamara, mikor mar evek ota az a trend, hogy gyakorlatilag a hobbi, mint szimpla szabadidos tevekenyseg megszunt letezni, mar mindenki mindenbol bevetelt csinal mert ezerfele platform van ra, hogy ezt meg tudja tenni. Gyakorlatilag az internet egy penzcsappa valt, amit csak tudni kell megnyitni.

2023. jan. 19. 10:50
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Kereslet-kínálat: amit ő keres, annak a kínálatával nem rendelkezel, más igen. Ha ő ehhez olyan kínál, amit az a másik keres, akkor létrejön a kapcsolat! Te ezek szerint semmilyen téren nem tudsz olyat kínálni, ami részéről kereslet lenne. Rossz helyen keresgélsz! Gyanítom, nem a gyártósoros kövérkés, de egyébként tündéri Icuka a csámpás fogával az, aki beletiport a lelkedbe azzal, hogy úgy gondolja, hogy neki a Kubában telelő vezérigazgató jár...
2023. jan. 19. 11:45
 24/33 anonim ***** válasza:
24%

“ 70%

Egy normális irodai dolgozó nő, diplomával stb 500 nettó körül keres. A családja alapból tehetős volt, így volt fel nevelve… az nem fog egy csóró vagy vidéki tuskóhoz leköltözni a vályog házba.”

Hát szerintem az egyik nagyon nem következik a másikból. Én nettó 500 felett keresek az eltére jártam, nincs tiktokom se instám- utálom is ezeket. Vidéken élek faluszélén egy felujított vályogházban (nagyobb luxusban mint néhányan a Budai panelban-sajnos). Én szeretem a természetet, az itteni naplementéket és az állatokat. Szüleim tehetősek, 4 emeletes családi hàzban nőttem fel, 2 testvérem diplomás, apukám diplomás.

100km-re lakom Budapesttől, autóval néha felugrom az irodába, de alapvetően otthonról dolgozom. Férjem plc programozó mérnök, együtt költöztünk ide. Saját cégünk is van.

Akkor az alapján amit írtál faluszélén meg makkoshotykán csak primitív iskolázatlanok élnek?🤔 én pont szerettem volna távol lenni az ilyen emberektől mint aki ezt az általánosítast is írta.. 😊

2023. jan. 19. 11:53
 25/33 anonim ***** válasza:
92%

24 Az en szuleim is videkre koltoztek a nyugi miatt, vallalozok, barhonnan tudnak dolgozni, ha nagyon kell, felautoznak Pestre.

De gondolom te sem a gyari melos szakadt viskojana koltoznel, hanem kulturalt korulmenyeket teremtettetek magatok kore es normalis eletszinvonalon eltek. Anyamek ugyanugy eljarnak evente 1x egy tengeri hajozasra, attol meg, mert falun laknak, feljarnak Pestre szinhazba, koncertre, barmire es otthon sem az a program, hogy kozosen nezik a Valo Vilagot a teveben.

Nem az a baj, hogy melyik telepulesen lakik valaki, hanem az, hogy senki nem akar lezulleni egy szint ala, ha nem muszaj.

2023. jan. 19. 11:59
 26/33 anonim ***** válasza:
93%
Nekem sincs diplomám még is többet keresek mint minimálbér. Ha később együtt akarunk lakni, esetleg közösen családot tervezni, nem lehetne megoldani. Egy férfinak minimum 2 évig elkell tartani a családot ha a nő gyereket szül. Minimálbérből ezt nem lehet megoldani. Itt a fő probléma nem az, hogy egyszeri melós valaki hanem az, ha megelégszik egy szar fizetéssel és körülménnyel. Lehet munkát váltani, tovább tanulni, képezni magunkat.
2023. jan. 19. 12:08
 27/33 anonim ***** válasza:
76%
Az atlag no nem megy karibi nyaralasra, max az insta celebek. Ja, nektek az az atlag…
2023. jan. 19. 12:08
 28/33 anonim ***** válasza:
25. Igen ez igaz, persze én is így értettem. :) az ember igyekszik magát körülvenni olyanokkal akik hasonlóan értelmesek, szomszéd néninek pl semmi iskolája nincs, de nagyon ért a gyógynövényekhez, latinul is vágja a nevüket meg minden, szóval inkább azt mondanám, hogy az ember még nagyon nagyon vidéken is megtalálja az értelmiséget, értelmeseket ha alapvető tisztelettel áll hozzá a másikhoz. Van olyan ismerősöm aki kiemelkedő a mezőgazdaságban noha iskolája neki sincs, de többet tud mint én pl. a takarmányokról stb. Én ezeket az embereket is tisztelem.
2023. jan. 19. 12:09
 29/33 anonim ***** válasza:
88%

Az a poén hogy bőven vannak olyan értelmiségi, igényes nők akik szívesen élnének valami faluszerű agglomerációban mert szeretnek a természet közelében lenni, nyugalomra vágynak, nem akarnak részei lenn ia környezetpusztító életmódnak stb. Én is több ilyet ismerek.

A különbség viszont az, hogy nekik ez VÁLASZTÁS. A kérdezőnek viszont nem választás hogy így akar élni csak többre nincs lehetősége. És ez egy edukált, életképes nőnek fullasztó lesz egy idő után.

2023. jan. 19. 12:45
 30/33 anonim ***** válasza:
2%
Bírom, hogy ilyenkor a feministák azzal jönnek, hogy nem tudná eltartani a családot, közben meg eszükben sincs gyereket szülni.
2023. jan. 19. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!