Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvan a kémia valakivel, aki "rossz" kapcsolatban él, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tiszteletben tartom a kapcsolatukat, de megvan a kémia, flörtölünk, mesélte, hogy a párja nem bánik jól vele, és hogy nem igazán boldog vele. Én úgy vagyok vele, hogy ha szakítanak akkor összejönnék vele, ezt ő tudja is. Elég nehéz helyzet. Ha együtt maradnak akkor nyilván nem fogok próbálkozni.
Valaki bármilyen tanáccsal el tud látni? Sosem voltam még ilyen bonyolult szituban. ELőre is köszi
24F
2023. jan. 17. 15:20
1/8 anonim válasza:
Rossz állapotban van a kapcsolatuk mégis vele van?
Vagy fél újra kezdeni mással, mert eleget csalódott, vagy ezzel etett.
2/8 anonim válasza:
Figyelj, ez nem rajtad múlik. Hiába tennéd a lába elé a világ összes kincsét, ha ő nem lép. Vagy nem akar/mer, vagy ahogy előttem írták, mégsem vagy annyira fontos.
3/8 anonim válasza:
Ezt a dumát csak akkor hiszem el, ha kilép belőle. Addig csak mese délután.
4/8 anonim válasza:
Hagyd.
Ha már vége az előző kapcsolatának, akkor lehet tiszta lappal indítani.
Ebből így csak aggódás, nyüglődés, szívfájdalom lesz.
5/8 anonim válasza:
Annyira nem lehet rossz az a kapcsolat, ha nem lép ki. Ezzel csak téged szédít.
6/8 anonim válasza:
Ha tudja, hogy összejönnél vele, mégis a mostanival marad, akkor nincs itt semmi kérdés.
7/8 anonim válasza:
Ha annyira rossz szegény párának, akkor igenis lépjen ki és aztán hajtson rád! Az érzelmeket az bizonyítja, hogy lépéseket tesz érted és felvállal nyíltan.
8/8 anonim válasza:
Liánozna a kis nutella! Akkor lép csak ki, ha téged már megfogott. Ez a sztori röviden, papa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!