Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kizáró ok rengeteg nőnél ha a férfinak nincs jogsija?
Én csak a "miért te leállnál kövér nővel" hozzászólásokat nem értem.
Mi köze a kérdésnek hozzá?
A kérdező "ellenpárja" nem a kövér nő hanem a jogsi nélküli nő, és szerintem őt nem zavarná, ha a nőnek nincs jogsija!
@41
Mert? Nincs ilyen, hogy ellenpár. Olyan van, hogy felszines kontra nem felszines elvaras. Nincs egyikkel sem baj, csak vicces, amikor a kérdező fikázza a nőket, amiért felszines szempontok alapján (is) válogat, majd közli, hogy "jahátőnemállnalekövérnővel" - Pedig, ha nincs jogsid, boritékolhatod, hogy csak az a szinted! Ugyanakkora hatrány, mint a jogositvany hiánya
Ha randink lenne egy puccos étteremben vagy színházban, operában, kiöltözöm neked, felveszem a 15 centis magassarkúm, akkor simán elnéznéd, hogy a szutykos bkv-n összebaxom a ruhám, beszólogatnak a tahók? Mit fogsz kinyitni nekem illemből meg gavallérságból, a metróajtót? Ha egy nőnek van jogosítványa, főleg ha még saját autóval is rendelkezik, akkor nagy valószínűséggel elvárt lesz részéről. Legalábbis egy ilyen helyzetben biztos.
Nekem nem esik le a karikagyűrű az ujjamról ha fel kell szállni a bkv-ra, sőt, úgy szoktam csinálni, hogy a város szélén lerakom a kocsit és azzal megyek be a városba. Na de nem a fentebb említett ruházatban, hanem mikor hétköznapiban vagyok.
Jogosítvány legyen azért, még ha autód nincs is. Főleg ha olyan helyen laksz, ahonnan igazából mindent elérsz tömegközlekedéssel, akkor pláne megértem hogy nincs kocsid.
"Ha randink lenne egy puccos étteremben vagy színházban, operában, kiöltözöm neked, felveszem a 15 centis magassarkúm, akkor simán elnéznéd, hogy a szutykos bkv-n összebaxom a ruhám, beszólogatnak a tahók? "
Normális ember ilyen helyre taxival megy. Már csak azért is, mert egy jó bor a gasztroélmény része. Nekem van jogsim, de ha szórakozni megyek, nem fogok kocsiba ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!