Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jóképű, magas, de az életben sikertelen srácnak milyen fajta/típusú nőknél vannak esélyei szerinted?
Előnyök: Jóképű, magas. 19 éves kora óta külön él a szüleitől, huszonévesen családi segítséggel lett saját lakása, viszonylag sokat is keres (400+), de csak alkalmi munkákból.
Viszont: Nincs diplomája. Nincs karrierje, nincs prestigous (ezt hogy mondják magyarul, presztízses?) szakmája és munkája. Nincs óriási baráti és ismerősi köre, inkább kis baráti köre. Sokszor visszahúzódó, gátlásos, csendes.
Ennyi alapján szerinted egy ilyen férfinak milyen típusú nőknél érdemes próbálkoznia kapcsolatra?
Ez nekem is tetszik. Én százszor jobb vagyok mint a kérdező bizonyos dolgokban. Mégse lehet ilyen csajom mint amit linkeltél. Szóval túlzásnak érzem hogy ezt ajánlod neki.
Köszi! Főleg azoknak, akik nem estek egyből iszonyú nagy szélsőségességbe. Vannak szép lányokkal sikereim. De mondok példát, pl. észrevettem hogy az ambíciózus nőknek nem jövök be, mert én magam nem vagyok az. Vagy pl. a szupermodell szépségűeknek sem, mert annyira extrém jóképű sem vagyok, plusz sikeres és ambíciózus sem. Ilyesmikre gondoltam. Főleg 18-24 éves egyetemista lányokkal randizok, ők azt vettem észre annyira nem bánják, hogy nem irodai dolgozó vagyok diplomával. De pl. mondom a diplomás irodai dolgozó csajoknál nem szokott sikerem lenni, ezt már kifigyeltem.
2. Kijár külföldre dolgozni minden évben pár hónapra, az ottani keresetét hazahozza és ha azt leosztja 12 hónapra, akkor kijön 400. Kb. 5 millió osztva 12-vel az olyan havi 400.
10. Köszönöm, ez kijózanító volt.
Viszont pont hogy családi okokból van bennem rengeteg gátlás és szorongás, sajnos érzelmileg elég rossz családból származom, nem kaptam gyerekként sok szeretetet, törődést, figyelmet. A szüleim is pont olyanok, ha nem inkább rosszabbak ezekben a belső tulajdonságokban, mint én. Apukám egy kemény alkoholista már az utóbbi időben. Az hogy huszonévesen nagyszülői örökségből kisegítettek egy fél lakás árával (a maradékot én pótoltam ki saját pénzből és némi hitelt is kellett felvenni, amit én fizetek), az valóban kedves gesztus, de az anyagi és a lelki dolgok egymástól függetlenek.
Szóval nem arról van szó, hogy a normális, szerető szülők egy egészséges családi környezetben egy hálátlan lusta trógert neveltek fel minden erőfeszítésük ellenére. Apukám pl. egy alkoholista segédmunkás lényegében. Ahhoz képest a semminél több, hogy én nem az lettem.
Bakker, ismerek egy ilyen csávót. Magas, eszetlenül jóképű és kigyúrt, de kb semmire nem vitte az életben. Folyton sír, hogy a nők csak a pénzre meg a presztízsre mennek, de valamiért ő is mindig orvostanhallgatóknál meg ügyvédbojtároknál próbálkozik. :D
Én hiszek a hasonló-hasonlóval elvben. A szexi és sikertelen férfi keressen párt magának a szexi és sikertelen nők közt. (Vagy igazából felőlem ahol akar, ott keres, csak itt talál legnagyobb eséllyel.)
Jajj már lebuktál. Te hónapokkal ezelőtt is itt sírtàl egy hasonló kérdéssel. A külföldi meló meg a pénz részletei voltak ismerősek.
Veled több a probléma mint ami elsőre látszik. Lehet a dagadt nőknél sincs esélyed.
16. Részben igaz csak, hogy hasonlítunk ezzel a férfival. Én ambiciózus csajoknál direkt nem próbálkozom amikor csak tudok, az orvostanhallgatók és az ügyvédbojtárok pont ilyenek. Igyekszem szintén kisebb vagy semmilyen ambícióval nem rendelkező nőkkel ismerkedni, de ez hol sikerül, hol nem. Az egyetemen is vannak ilyen nők, csak más szakokon.
"Én hiszek a hasonló-hasonlóval elvben."
Ez nagyon szépen hangzik, csakhogy ez nem így működik. Egy sikeres, ambiciózus férfivel simán elmennek a sikertelen, ambíciók nélküli nők is. De én ez miatt most nem mérgelődök, nem felrovom ezt senkinek, ez csak egy ténymegállapítás és arra mondom, hogy ez a hasonló a hasonlóval dolog jellemzően nem igaz, pl. fordítva sem.
17. Mivel "buktam le"? 1 ember nem tehet fel ezen az oldalon 1-nél többször kérdést hasonló témában? Pláne, hogyha hetek-hónapok telnek el a kérdések között. Te "lebuktál", hogy állandóan az oldalon lógsz és emlékszel hónapokkal ezelőtti kérdésekre is. (De ez utóbbit pont olyan gyerekes felemlegetnem, mint neked az én "lebukásom".)
Na még egyszer: Jelenleg is szoktam randizni csajokkal és vannak részleges sikerem, csak pl. kötődési problémák miatt néha én hátrálok ki egy kapcsolatból, vagy alapból bele sem kezdek. De a kérdés most másról szól, pl. hogy jobban megválogassam milyen típusú nőknél próbálkozom, mert vannak fajták, akiknél felesleges.
"Egy sikeres, ambiciózus férfivel simán elmennek a sikertelen, ambíciók nélküli nők is."
Ez már a sikeres, ambiciózus férfi problémája... Palvin Barbival is elmenne akármelyik ronda férfi, ha lehetősége lenne rá. Lefelé mindig lehet választani, felfelé mehezebb.
"Ez már a sikeres, ambiciózus férfi problémája"
Nem problémája ez a férfiaknak. A férfiak inkább mennyiségi szemléletűek a szexualitásukat tekintve, illetve könnyebben és szívesebben átengedik az erőforrásaikat (pénz) a nőknek, mint fordítva.
"Palvin Barbival is elmenne akármelyik ronda férfi"
Most nem a külsőről beszéltünk, hanem sikerességről. Ez a példa azért nem illik ide, mert ez nem a "sikeres férfi+sikertelen nő" példa ellenpárja. Helyesen úgy szólna az ellenpár, hogy egy "sikeres nővel is elmenne egy sikertelen férfi", ami semleges, mert a férfiakat nem érdekli ugyanúgy, hogy egy nő mennyire sikeres, mint fordítva.
Egy sikeres nő meg amúgy egy magánál is még sikeresebb férfit szokott keresni. A férfiak választanak lefelé, a nők nem.
Csak azt mondom, hogy ne akarjuk a nemeket egyformának beállítani erőltetetten, mert nem azok. Egy sikertelen férfinak a sikertelenség sokkal nagyobb gondot okoz, mint egy nőnek a sikertelenség. De ezek csak ténymegállapítások, nem ítélkezem és ezt nem mérgesen mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!