Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van bárki, aki férfi létére a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bárki, aki férfi létére a szüleivel él 30 évesen, és van barátnője?

Figyelt kérdés
2023. jan. 12. 18:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36 vagyok és a barátnőmet sosem zavarta, hogy a szüleimmel laktam egészen kb 1 évvel ezelőttig.
2023. jan. 21. 12:55
 12/19 anonim ***** válasza:
11: és azóta mi van, azaz mi zavarja azóta?
2023. jan. 21. 13:40
 13/19 anonim ***** válasza:
11: Semmi. Csak azt írtam, hogy 1 évvel ezelőttig éltem a szüleimmel.
2023. jan. 21. 14:35
 14/19 anonim ***** válasza:
12-nek ment persze
2023. jan. 21. 14:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne. Nincs ebbe semmi olyan fuu de gáz. Laktam én is albérletbe de miután szétmentünk úgy voltam vele hogy azért vegetáljak egész életemben mert fizetek egy albérletet és hogy elmondhassam egyedül élek?! Inkább félre teszem azt az összeget sajátra vagy egy jó alapnak hogy el tudjon indulni az ember. Meg amúgy se bírtam megbarátkozni azzal hogy fizetek egy olyan lyukért százezreket aminél még a kutyám kifutója is nagyobb. Kertvárosiként alapból undorodom a paneltől
2023. jan. 30. 11:11
 16/19 anonim ***** válasza:
15: jó, csak az a baj, hogy akkor csajt se kapsz. Nekik számít az, hogy egyedül legyél, hogy oda tudjon hozzád költözni, meg ugye az együttlétek is meg legyenek oldva. És akkor kell még a kocsi, nyaralás, fizetés, lehetőleg euróban.
2023. jan. 30. 11:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj. Akivel most vagyok ő a 3. volt csak a tavalyi évben…szóval nem veszem észre hogy nem kapnék😅kocsi nyaralás stb az megint más tészta ki mekkora aranyásó
2023. jan. 30. 12:53
 18/19 NTBS ***** válasza:
Igen, én is ismerek ilyet.
2023. jan. 31. 07:00
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell feltétlen kiindulni a gyakoris válaszokból. Hányan irogathatnak ide? Kurvára nem reprezentatív..

Attól h vki nem fizet albérletet nembiztos h életképtelen

2023. márc. 11. 19:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!