Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első a legjobb ezek közül, de szerintem csak akkor lehet 70 kg, ha maximum 180 cm magas.
A párom 188 és 88 kg és még így is vékony (nem sovány). Volt 70 kg is, annyi volt, amikor összejöttünk, de akkor még csak 19 éves volt. Akkor oké volt, de azóta eltelt 10 év, rendesen férfivá érett és elkezdett sokat edzeni is, az izomnak pedig van súlya.
nekem egyik se, pont azt akartam irni az A-ra amit a jan. 7. 16:25 irt, aranytalan a felsoteste a labahoz kepest.. latszik hogy nem mozogni szeret, sot megkockaztatom hogy nem is nagyon sportolt egesz eleteben, hanem csak "gyurogat", neha-neha, felsotestre csak, ami tudjuk mit jelent..
nekem ilyen a tokeletes test
arányos, sportos, nem az a tipikus gyuros, brutal kockasitva sincs a hasa tehat semmi tulzasba nem esik, popi is jo van neki;D azzal kompenzalva van a laba, arca is jo, ennel jobb test nincs is, egyedul a labat cserelnem le, de mivel azzal is foglalkozva van, ezert siman el lehet nezni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!