Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt egy 180 centis 70 kilós srác (elvileg az első képen 70 kiló, de ha a másodikon, akkor is sokkal kisebb mint a kérdező által annak állított):
"Első neked a 70 kg-os A is kövér? 😮"
1es vagyok, szívem mégis hol írtam, hogy az A az kövér?
Van annál a testalkatnál vékonyabb(nyilván, nem is értem a felháborodásod) de attól még az A önmagában nem kövér..
Ez a kérdés is csak a direkt kötöszködésre fog kimenni, mi?:D
13
Figyelj, haver, szerintem az A képen levő csávó egyáltalán nem rossz, de hogy nem 70 kiló, az biztos.
Én 170 vagyok, 55 kiló és kifejezetten vékony. Ez a csávó meg elvileg 10 centivel és mindössze 15 kilóval több nálam? Hagyjuk már. Ettől még nekem bejönne (kevésbé idétlen környezetben), de minek kell hazudni?
Nem hazudtam. Nekem azt a képet is ki sorolta a Google az beírt adatokra. De ez nem lényeg! Az összes testalkatos kérdés alatt azt írja a nők 99% a hogy a férfi legyen 60-70 (max 75) között. Te most belinkeltél egy 70 kg-osat. Mi a probléma ? Hiszem ezt írtátok mindig mint elvárás.
Én csak jöttem, leülök csendben a sarokba a kezemben lévő pohár vízzel...
(115 kg 😅)
Olyan fogyatékos vagy mint a nővérem? Férfi és no között nem ugyan azok az arányok. Ő 160 cm melle 90 kg és azt hiszi hogy akkor egy szinten van egy 180 cm 90 kg férfivel … hiszen 90-90 azt hiszi ugyan az. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!