Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony (162 cm) és betegség miatt elhízott (104 kg) férfinek tényleg nem lehet ilyen barátnője?
Nagyon vágyok ilyen kis aranyos kedves vékony lányokra akiket át lehet ölelni, 37 éves vagyok és még mindig nincs egy ilyen barátnőm pedig már mindent megteszek Budapesten hetes buszon és a négyeshatos villamoson is odamegyek az igazi nőkhöz, próbálom randira hívni ismerkedni velük, de mindegyiktől csak az elutasítást kapom. Nem tudom már hol ismerkedjek, Tinder kizárva ott nem jelölnek vissza teljesen kétségbe vagyok esve..
Kérdező alacsony vagy , tapasztalatlan és öreg. És nem normális hogy tinédzser vékony lányokról almodozol.
Amúgy bárki le tud fogyni! Keveset kell enni.
10.
A suttyó, fennhéjázó fikázásokat viszont megtartod.
13.
Csak az igazat írtam, erre is tipikus bunkóként reagálsz.
Művégtaggal tökéletesen lehet járni (nyilván nem egy használt vackot kell venni), ezt viszont tapasztalatból írom. A barátnőmmel is így ismerkedtem meg, ugye gyógytornász, és miután elvesztettem a bal lábamat és megkaptam a műlábamat, egy ideig fizioterápiára kellett járnom (az egyensúlyozás egy ideig nehezebben ment).
Edri, ne okoskodj olyan témákkal kapcsolatban, amikkel kapcsolatban sem tapasztalatod, sem tudásod nincsen. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!