Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért akadtak ki annyian anno Schobert Norbi testszégyenítő szövegelésén a nőkkel szemben?
Én gyűlölöm Schobert Norbit is, és beszélek majd Orbán Viktorról is, akit még jobban gyűlölök, de attól még a kérdésem az áll.
Tudjátok, volt ez a Schobert Norbis botrány, ahol Norbi azt mondta, hogy a nők elmennek szülni, majd elhíznak és ocsmányok lesznek. Így röviden tömören. Persze nyilván nem ez a fő oka a kapcsolatok bomlásának, de annyian kikeltek Norbi szövegén, hogy a dagadt nő, az ocsmány. Igazából ezen akadtak ki a legtöbben, nem is azon, hogy a terhesség miatt mennyire hízik meg egy nő általában, vagy mennyire nem. A kiakadás tárgya a kövérek ocsmányozása volt, leginkább.
Viszont másik oldalon, amikor egy férfi elhízott, akkor nyugodtan lehet malacozni, dagadtozni, satöbbi, senki se fog azon kiakadni, hogy "ledagadtocsmányoztak" egy 130 kilós férfit, meg az összes többi elhízott 130 kilós férfit. Azt vettem észre, hogy ha valaki egy nőt dagadtozik, az nagyobb felháborodással jár, mintha férfira tenné.
Orbán Viktor például tönkretette az országot, de nem a külseje a probléma vele. Mégis állandóan megy a szövegelés, hogy csüngőhasú, disznó, meg ilyenek. Már akik a politikával foglalkoznak, persze. Ez nem test szégyenítés? Vagy akkor lehet testszégyenyíteni, de ha Schobert Norbi szidja a kövér nők testét, az már baj? De női politikusok külsejét is szokták alázni, de ott főképp nem a kövérség miatt.
Vagy a felháborodás abban IS van, hogy Norbi a nőket egyben testszégyenítette, de ha valaki mondjuk egy adott férfit ocsmány dagadtozik/ egy nőt lófejűzik, az oké?
Amúgy nem vagyok elhízott pasi, rendszeren járok edzőterembe, mielőtt valaki a gyakoris beszólogatás révén "megvádolna", de ez a dolog nem tetszik nekem. Bár kicsit több zsír van rajtam a kelleténél, de nem vagyok elhízva azért.
Bár igazából férfival és nővel szemben is láttam már ilyen testszgégyenítést, ráadásul publikus videókban is, mégse akadtak ki rajta, hogy ez a rohadék megalázza a kövér férfiakat/nőket.
"Nálam spéci az verte ki a biztosítékot, hogy a csávó a saját gyereküket elhagyó, azokkal nem törődő férfiak viselkedését is az elhízott nők nyakába varrta. Mert tudod mit? Én értem, hogy ha a feleségen a szülés utáni harmadik évben is ott van az a 30 plusz kiló, akkor problémák merülhetnek fel a házasságban. Nőként én sem örülnék neki, ha a pasim értelmezhető okkal felszedne 30 kilót, majd azt az ok megszűnte után három évvel sem adná le. DE KÖNYÖRGÖM... A gyerekeket jogos ezért elhanyagolni???"
Amúgy ebben igazad van, a gyerek ne szívjon azért, mert mi van a két szülő között. Ha az én feleségem (nem vagyok házas xD) szedne fel valamennyit, engem is zavarna, de jó lenne, ha letudná majd dolgozni, segítenék neki benne.
De az nonszensz, hogy a sovány férfiakat lehet szidni, de a dagadt nőket meg nem, hiszen nőket tilos gyalázni, de pasikat meg szabad. Ha egy nő kövér, mindig jöhet a kifogás, hogy miért kövér. De ha egy férfi sovány, akkor őt meg lehet szidni, hogy magad miatt vagy olyan, amilyen.
Megértem annak a válaszolónak is a kommentjét, aki szerint nézzen ki jól, aki fikázza a másikat. De most mondom neki, hogy ha egy jótestű férfi szidná a kövér nőket, az is kiverné a biztosítékot, szóval ez nem ezen múlik, higgyétek el ezt nekem.
[Bakker, nem sikerült értelmezni a "Nem vagyok a testszégyenítés híve." mondatomat? XD
Csak arról beszélek, hogy SN szájából rosszabbul hangzik ez a dolog, ennyi.]
Tudod, amikor gyorsan gépelek és olvasok, hajlamos vagyok indulatból kommentelni, ezt jó ha tudjátok. xDDDD
Viszont ettől függetlenül, amiket írtam, azok továbbra is állnak. De akkor így kérdezem, ha egy számodra tökéletes testű pasi szidná őket, akkor kevésbé lenne rossz? Na így már tökéletes. :))
De amúgy nem ez a kérdésem igazi lényege, hanem a társadalom hozzáállása az igazi lényege a kérdésemnek, nem Schobert külseje és szavai.
teljesen természetes dolog a testszégyenítés napjainkban, férfiak és nők is kapnak ilyet, én úgy veszem le, hogy férfiak többször. Ezeken nem akadnak ki az emberek, hogyha lerondázzák a kövér embereket. Vagy éppen a nem túl férfias sovány pasikat fikázzák. De ha Schobert Norbi ledagadtazza a nőket, akkor robban a kommentháború, és Norbi mekkora rohadék lesz emiatt. És az egész ország őt szidja.
Persze Norbi amúgy egy hatalmas gyökér, de nem emiatt haragszom rá.
A legszánalmasabb az volt az egészben, amikor a komemntelők Dwayne Johnson képeit rakták oda, hogy ő is 100 kiló. Igen ám, de melyik nő olyan izmos 100 kilósan, mint Dwayne? Beszarás, hogy mekkora hülyék ezek. Schobert nyilván nem egy Dwayne fizikumra gondolt ezalatt, ráadásul ő egy koxos férfi, nem pedig nő. Szóval vicc ez is.
"Ugyanúgy kiakadtak az emberek mikor a férfiakat nevezte csimpánzcsöcsűnek meg disznónak. A sovány férfiakat hol szokták szidni? Életemben nem láttam ilyen cikket, posztot. Ellenben kövér nőset sokat."
Hát én meg kövér nőset nem láttam sokat, de olyat igen, amikor pasik testét szidták.
"Senki sem mondja, hogy a sovány férfiakat lehet szidni, a dagadt nőket meg nem. Most jobb?"
Te így gondolod, de én rengeteg fikázást hallottam eddig sovány pasikra, de tulajdonképpen dagadt nőkre is, csak konkrét cikket vagy kérdést vagy valami netes dolgot nem tudok mutatni róla.
Szóval az a lényeg, hogy mindkét nemet sokat szidták már az alakjuk miatt, de amikor Schobert is megtette, akkor hirtelen kommentháború indult el miatta, hogy ő mekkora rohadék, le meri szólni a kövér nőket, mikor társadalmi szinten egy gusztustalan dolognak tartja a legtöbb ember a kövérséget.
persze Norbi ettől még egy gyökér, aki kamu dolgokból építette fel ezt az Update termékeit, de az más téma.
Én nem tudok egy női politikusról se, aki olyan dagadt, hogy már csüng a tokáján a 3 réteg zsír, és telibeszart búvárruha testalkata van, de ha lennének is ilyen németh szilviák meg mészáros ilonák, biztos hogy a súlyuk állandó célpont lenne.
A való életben pedig végképp nem azt veszem észre, hogy a férfiakat érné jobban támadás az alakuk miatt. Az apatest egy elfogadott, sőt mármár közkedvelt testalkat a férfiaknál, pedig ők még a szülést se hasznáhatják kifogásként a nagyranőtt belükre.
Igen, híres női polotikusunk alapból alig van, aki van, az sem elhízott.
De ettől még szidják az ő külsejüket is. Pl Dobrevet a haja miatt, vagy Novákot a transzis arca miatt. Ha lenne egy Orbán szintű hájgombócunk nőben, hidd el, hogy kapná az ívet.
Mert undorító másokat a testsúlya miatt bántani, pláne ha a bullyingoló fél sem egy mintapéldány.
Szülés után mindenkire rakódik egy pár plusz kg amit nem rögtön fog tudni leadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!