Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért akadtak ki annyian anno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért akadtak ki annyian anno Schobert Norbi testszégyenítő szövegelésén a nőkkel szemben?

Figyelt kérdés

Én gyűlölöm Schobert Norbit is, és beszélek majd Orbán Viktorról is, akit még jobban gyűlölök, de attól még a kérdésem az áll.

Tudjátok, volt ez a Schobert Norbis botrány, ahol Norbi azt mondta, hogy a nők elmennek szülni, majd elhíznak és ocsmányok lesznek. Így röviden tömören. Persze nyilván nem ez a fő oka a kapcsolatok bomlásának, de annyian kikeltek Norbi szövegén, hogy a dagadt nő, az ocsmány. Igazából ezen akadtak ki a legtöbben, nem is azon, hogy a terhesség miatt mennyire hízik meg egy nő általában, vagy mennyire nem. A kiakadás tárgya a kövérek ocsmányozása volt, leginkább.

Viszont másik oldalon, amikor egy férfi elhízott, akkor nyugodtan lehet malacozni, dagadtozni, satöbbi, senki se fog azon kiakadni, hogy "ledagadtocsmányoztak" egy 130 kilós férfit, meg az összes többi elhízott 130 kilós férfit. Azt vettem észre, hogy ha valaki egy nőt dagadtozik, az nagyobb felháborodással jár, mintha férfira tenné.

Orbán Viktor például tönkretette az országot, de nem a külseje a probléma vele. Mégis állandóan megy a szövegelés, hogy csüngőhasú, disznó, meg ilyenek. Már akik a politikával foglalkoznak, persze. Ez nem test szégyenítés? Vagy akkor lehet testszégyenyíteni, de ha Schobert Norbi szidja a kövér nők testét, az már baj? De női politikusok külsejét is szokták alázni, de ott főképp nem a kövérség miatt.

Vagy a felháborodás abban IS van, hogy Norbi a nőket egyben testszégyenítette, de ha valaki mondjuk egy adott férfit ocsmány dagadtozik/ egy nőt lófejűzik, az oké?

Amúgy nem vagyok elhízott pasi, rendszeren járok edzőterembe, mielőtt valaki a gyakoris beszólogatás révén "megvádolna", de ez a dolog nem tetszik nekem. Bár kicsit több zsír van rajtam a kelleténél, de nem vagyok elhízva azért.

Bár igazából férfival és nővel szemben is láttam már ilyen testszgégyenítést, ráadásul publikus videókban is, mégse akadtak ki rajta, hogy ez a rohadék megalázza a kövér férfiakat/nőket.

2023. jan. 6. 16:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
30%

10.

Mindkettő gyakran fordul elő, jó lenne nem megint egy "melyik nem a rosszabb" vitába átmenni.

Van egy gizda, gyógyegér-alkatú embercsoport (nők és férfiak vegyesen), akik sosem mozdultak el a 40 kilós álomhatárukról, na ők szoktak mindenkit lekövérezni, hogy "bezzeg ők"...

2023. jan. 6. 19:22
 12/28 anonim ***** válasza:
52%

11

Talán neked sem kellene mocskolódni, mit gondolsz? Szerintem én ugyanannyira nem tehetek a gyors anyagcserémről, mint a súlyfelesleggel élők a lassú anyagcseréjükről.

És itt nem személyes sértettségről van szó, de egyszerűen annyira ostoba a túlsúlyosok megszégyenítése ellen azzal felszólalni, hogy a vékonyakra fröcsögsz...

2023. jan. 6. 19:44
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

12.

Ez csak a két nem között megengedett...? Vagy csak neked...?

2023. jan. 6. 19:55
 14/28 anonim ***** válasza:

???

Kínos, hogy fény derült a kétszínűségedre, és most megpróbálod "szétcsubakkázni" a vitát?

Mégis melyik kommentemet találtad sértőnek a túlsúlyosokra nézve? Vagy ha szerintem mindenkinek megengedett a testszégyenítés, akkor miért nyivákolsz a túlsúlyosokat ért bántások hallatán? Ha pedig nem jó dolog testi tulajdonságok miatt megalázni valakit, akkor te miért teszed? Nos? Tudsz érdemben válaszolni erre a kérdésre, vagy megint valami tök ostoba, irreleváns kommentet sikerül kipréselned magadból?

2023. jan. 6. 20:03
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

14.

Teljesen mindegy mit írok, úgyis belekötsz majd. Érdekes, hogy neked az előző oldalon lehetett szexista megjegyzést tenni.

2023. jan. 6. 20:34
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy gyűlöletes, lenéző bunkó, aki kb. használati tárgyaknak tekint élő embereket.
2023. jan. 6. 20:44
 17/28 A kérdező kommentje:

"Nálam spéci az verte ki a biztosítékot, hogy a csávó a saját gyereküket elhagyó, azokkal nem törődő férfiak viselkedését is az elhízott nők nyakába varrta. Mert tudod mit? Én értem, hogy ha a feleségen a szülés utáni harmadik évben is ott van az a 30 plusz kiló, akkor problémák merülhetnek fel a házasságban. Nőként én sem örülnék neki, ha a pasim értelmezhető okkal felszedne 30 kilót, majd azt az ok megszűnte után három évvel sem adná le. DE KÖNYÖRGÖM... A gyerekeket jogos ezért elhanyagolni???"

De ember, itt nem erről van szó, sokan azon akadtak ki, hogy Norbi azt mondta, hogy kövér nő az ronda. A gyerekekről én nem írtam semmit a kérdésemben.

Arról van szó, hogy rengeteg embert nyugodtan le lehet dagadtozni, ti is ezt teszitek ezen a fórumon, nem? Akkor ha Norbi dagadtozza a nőket, az már ki is veri a biztosítékot?

A kérdésem erről szólt. Nem az elhanyagolt gyerekekről.

2023. jan. 6. 20:55
 18/28 A kérdező kommentje:

"Én amúgy nem vagyok a testszégyenítés híve, de úgy vagyok vele, hogy ha valaki épp nagyon testszégyeníteni akar, az legalább nézzen ki jól... Schobert Norbi szájából azért elég visszásan hangzanak a külsőre vonatkozó kritikák..."

Aha, akkor kicsit boncolgassuk ezt a témát. Akkor ha egy (számodra) tökéletes testű pasi ronda dagadtozza a nőket, akkor rendben lenne? Norbinak tényleg ilyen kis mitugrász feje van, de kétségkívül nem elhízott a figura.

Viszont lenne egy kérdésem hozzád, és mindenkihez, aki ezt olvassa.

Ha egy sovány férfit lehet oltogatni, hogy vasággyal 40 kilós, nem férfias, akkor egy dagadt nőt mért ne lehetne? A nők egóját tilos szidni de a pasikét szabad?

2023. jan. 6. 20:58
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

15

Mivan? Idézd a szexista mondatomat? :DDD idióta...

2023. jan. 6. 20:58
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor ha egy (számodra) tökéletes testű pasi ronda dagadtozza a nőket, akkor rendben lenne?"

Bakker, nem sikerült értelmezni a "Nem vagyok a testszégyenítés híve." mondatomat? XD

Csak arról beszélek, hogy SN szájából rosszabbul hangzik ez a dolog, ennyi.

2023. jan. 6. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!