Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfi magasság az tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi magasság az tényleg döntő a női párválasztásnál?

Figyelt kérdés
179 cm vagyok ami kb alacsonynak számít manapság. Mikor a tinédzser fiúk többsége 180 cm feletti. Nézzem ilyen pl kínai gyógyszereket amiket azzal hírdetnek hogy felnőtt korban is lehet tőle nőni. Az összes ilyen készítmény kamu?

#hátrány #Törpe magasság
2023. jan. 5. 13:24
1 2
 11/18 Hans Pötterman ***** válasza:
81%
Neked pszichológus kellene,nem ilyen humbuk gyógyszerek. 175 vagyok,soha nem volt gondom miatta a csajokkal...
2023. jan. 5. 15:09
 12/18 anonim ***** válasza:
34%

Igen, én 197 cm magas vagyok, mellé viszonylag jóképű és sokszor azt érzem két fűszálat se kell keresztbe tennem, mindig akármerre megyek vannak helyes nők, akiknek szoktam tetszeni. Nem vagyok egy óriási csajozógép, aki évente tucatnyi nővel van, mert az nem az én személyiségem, de azért néha szoktam élni a lehetőségekkel.

De persze a 180 magas barátaimnak is szoktak lenni sikerei a nőknél, szóval nem szabad mindent csak a magasságra felfűzni. Magasság, jóképűség. izmosság, jó duma, magabiztosság, szociális képességek, vagyon, egzisztencia. Ezek mind számítanak. Ha valamelyikből közepes vagy, akkor másik dologgal tudsz kompenzálni még. De ha lehet egyikből se legyél túlságosan rossz.

2023. jan. 5. 16:01
 13/18 harebell ***** válasza:
92%

Nem vagy alacsony, 179 cm-vel szerintem elenyésző azoknak a nőknek a száma, akik kifejezetten a magasságod miatt utasítanának el.

Az ilyen termékeket meg felejtsd el.

2023. jan. 5. 16:33
 14/18 anonim ***** válasza:

"A férfi magasság az tényleg döntő a női párválasztásnál?"

Döntő IS lehet, de 179cm-el nem hiszem, hogy pontosan emiatt fognak kizárólag elutasítani. Azt mondom, ha 170cm alatt vagy akkor esélyes, hogy a magasságod miatt fogod kapni a legtöbb elutasítást, de nálad nem ez a helyzet.

2023. jan. 5. 22:11
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

179 pont az, hogy sok 175 feletti nő utasít el a magasságod miatt, de csak önmagában emiatt nem leszel sikertelen.

Én a helyedben csak akkor készíteném férfiként a kötelet, ha még 170 sem lennék.

2023. jan. 5. 22:25
 16/18 anonim ***** válasza:
19%

Igen, számít.

Nem vagyok egy magas nő (165) de ha elmegyek egy buliba és felveszem a kedvenc magassarkúm, akkor a pasik a vállamig érnek. A magassarkúról pedig nem mondok le. 🙃

2023. jan. 6. 01:02
 17/18 anonim ***** válasza:
16-os te milyen bulikba jársz illetve mekkora az a magassarkú? 165 centihez ha felveszel egy nagyon durva cipőt akkor is mekkora leszel? Max 170-172?
2023. jan. 6. 06:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Külön megmértem neked. A kedvencem 9 cm, de van több is 8 és 12 cm között.

Ilyesmiket hordok:

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. jan. 6. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!