Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi magasság az tényleg döntő a női párválasztásnál?
Igen, én 197 cm magas vagyok, mellé viszonylag jóképű és sokszor azt érzem két fűszálat se kell keresztbe tennem, mindig akármerre megyek vannak helyes nők, akiknek szoktam tetszeni. Nem vagyok egy óriási csajozógép, aki évente tucatnyi nővel van, mert az nem az én személyiségem, de azért néha szoktam élni a lehetőségekkel.
De persze a 180 magas barátaimnak is szoktak lenni sikerei a nőknél, szóval nem szabad mindent csak a magasságra felfűzni. Magasság, jóképűség. izmosság, jó duma, magabiztosság, szociális képességek, vagyon, egzisztencia. Ezek mind számítanak. Ha valamelyikből közepes vagy, akkor másik dologgal tudsz kompenzálni még. De ha lehet egyikből se legyél túlságosan rossz.
Nem vagy alacsony, 179 cm-vel szerintem elenyésző azoknak a nőknek a száma, akik kifejezetten a magasságod miatt utasítanának el.
Az ilyen termékeket meg felejtsd el.
"A férfi magasság az tényleg döntő a női párválasztásnál?"
Döntő IS lehet, de 179cm-el nem hiszem, hogy pontosan emiatt fognak kizárólag elutasítani. Azt mondom, ha 170cm alatt vagy akkor esélyes, hogy a magasságod miatt fogod kapni a legtöbb elutasítást, de nálad nem ez a helyzet.
179 pont az, hogy sok 175 feletti nő utasít el a magasságod miatt, de csak önmagában emiatt nem leszel sikertelen.
Én a helyedben csak akkor készíteném férfiként a kötelet, ha még 170 sem lennék.
Igen, számít.
Nem vagyok egy magas nő (165) de ha elmegyek egy buliba és felveszem a kedvenc magassarkúm, akkor a pasik a vállamig érnek. A magassarkúról pedig nem mondok le. 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!