Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi magasság az tényleg döntő a női párválasztásnál?
A kronológiai életkor nem feltétlenül függ össze a biológiai életkorral. De egy endokrinológusnak (aki ezt tanulta) is megfelelő szakvizsgálatok szükségesek ahhoz, hogy lezárult-e a csontosodás folyamata és a gyógyszert sem ilyen "one-size-fit-all" megoldással írja fel, hanem figyelembe veszi a testsúlyodat, életkorodat, ellát a megfelelő tanácsokkal és FIGYELEMMEL KÍSÉRI a folyamatot, nehogy valami gond legyen.
Kétféle dolog lehetséges. Az egyik, hogy kamu az egész (akkor csak sima átverés), a másik, hogy valódi növekedési hormon van benne, az viszont végzetes következményekkel járhat. Például ha lezárult már a csontosodás, akkor akromegáliás növekedésed lesz. Olyan helyeken fogsz csontosodni, ahol nem kellene, olyan Shrek/Hulk forma leszel, ami még jobban rontja majd az optikai illúzióját annak, hogy egyébként sem vagy magas.
#4 lol.
Ha nincs barátnőd, akkor nem a magasságoddal van baj.
Én 177 cm vagyok (N), az exem pár centivel alacsonyabb volt nálam.
Több velem egymagas barátnőm van, a párjaik is hasonóak.
Hülye vagy.
A jóképűség fontosabb.
188 cm magas vagyok, sportos, de sajnos nem vagyok jóképű és emiatt kapom is az elutasítást.
Ha lehetne adnék 5 cm-et neked csak jóképű lehessek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!