Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mik jelentik számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mik jelentik számotokra a legnagyobb lelki fájdalmat a társkeresés/párkapcsolat során?

Figyelt kérdés
A párkapcsolatban lévő szakítást hagyjuk ki az egyenletből.

2023. jan. 3. 11:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
21%

"és most képzeljük el a 11-es kommentet a férfit nőre cserélve. Mit kapna itt egy olyan komment"

Mert az hazugság lenne, ez meg igaz. A férfiak gyakrabban gyilkolják meg a párjukat. Ez is tény. Leírhatod az ellenkezőjét, nem lesz igaz.

2023. jan. 3. 12:46
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
Ja ertem. Gondolom edesapad/nagyapad/testvéred is egy darab szar, hisz férfi.
2023. jan. 3. 12:55
 13/18 anonim ***** válasza:
39%
ha úgy érzed, hogy "minden férfi/nő szar", akkor lehet, hogy a problémát máshol kellene keresned
2023. jan. 3. 13:00
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

Pár éve felmentem társkeresőre, ahonnan 2 randim volt, de mindkettő csak alkalmit akart, ez nálam meg szóba se jöhet. Majd nagyon jól elvoltam egyedül évekig, aztán tavaly ismét adtam neki egy esélyt. Megismertem egy csodásnak tűnő srácot, viszont hosszú hónapok után sem hívott el randira, pedig állítása szerint tetszem neki. Ahogy a mellékelt ábra is mutatja ez nyilván nincs így, de a hosszú levelezgetés alatt már elkezdtem kötődni hozzá, így eléggé fáj.

Tudom, hogy igazából nem is ismertem, de mégis hiányzik.

Ezek után még inkább nehezemre fog esni bízni a férfiakban :(

2023. jan. 3. 17:47
 15/18 anonim ***** válasza:
48%
Én is hatalmasat csalódtam bennük. Ezért sem vagyok hajlandó szerződés nélkül bármi komolyabba belefogni. Ha elmenekül, akkor jobban jártam. Ezen kívül még nagyon sok más dolgot megfogadtam, hogy kiszűrjem a férgesét.
2023. jan. 3. 19:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Ilyen szűrőket ajánlhatnál nekem is 🥲😅
2023. jan. 3. 20:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Az hogy folyamatosan filmeket bámulnak, megy a vetítés hogy tetszel közben külsőre belsőre a filmes karaktereket keresik, extra humor, extra strapabíró legyél, extra alak, extra rajongással szeresd, extra minden. Agyukra mentek a mesekönyveik (filmek stb).
2023. jún. 28. 11:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Amikor kapcsolatban nem figyel oda arra, amit mondok neki, sértő módon önző ill. amikor azért ígérget dolgokat, hogy jó fejnek tűnjön, aztán kényelmes módon "elfelejti", amikor a tettek mezejére kellene lépni / be kellene tartani az ígéretet.
aug. 8. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!