Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mik jelentik számotokra a legnagyobb lelki fájdalmat a társkeresés/párkapcsolat során?
"és most képzeljük el a 11-es kommentet a férfit nőre cserélve. Mit kapna itt egy olyan komment"
Mert az hazugság lenne, ez meg igaz. A férfiak gyakrabban gyilkolják meg a párjukat. Ez is tény. Leírhatod az ellenkezőjét, nem lesz igaz.
Pár éve felmentem társkeresőre, ahonnan 2 randim volt, de mindkettő csak alkalmit akart, ez nálam meg szóba se jöhet. Majd nagyon jól elvoltam egyedül évekig, aztán tavaly ismét adtam neki egy esélyt. Megismertem egy csodásnak tűnő srácot, viszont hosszú hónapok után sem hívott el randira, pedig állítása szerint tetszem neki. Ahogy a mellékelt ábra is mutatja ez nyilván nincs így, de a hosszú levelezgetés alatt már elkezdtem kötődni hozzá, így eléggé fáj.
Tudom, hogy igazából nem is ismertem, de mégis hiányzik.
Ezek után még inkább nehezemre fog esni bízni a férfiakban :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!