Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet olyan gamer fiúkkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan gamer fiúkkal ismerkedni, akik nem épp átlag alatti kinézetűek?

Figyelt kérdés
Félre ne értsetek, nem azt állítom, hogy legyen top modell, se azt, hogy minden gamer átlag alatti kinézetű. De tapasztalataim során (egyetem és Tinder) akit eddig jófej gamernek tartottam ahhoz egyszerűen nem tudtam külsőleg vonzódni és nyilván valamennyire szüksége segy párkapcsolathoz a külső tetszése. Vagy csak imádkozzak, hogy Tinderen megtalál? Van más platform, ahol több ilyen emberrel ismerkedhetnék? (Játékon belül esélytelen)
2023. jan. 1. 22:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Gamer és gamer közt is van különbség.

Van olyan, aki anya apa gépén játszik vagy éppen konzolján.

És nem igazén érdekli az ismerkedés mert függő, és még fürdeni sem jár.

Van olyan 30-ba is ebben van benne.

Na most az, hogy jól néz ki az egy genetikai adottság és semmi köze a videojátékhoz.

Velem pl konkrétan megtörtént, hogy egy csaj 17 évesen azzal a szöveggel akart felszedni, hogy van e barátnőm, mert ha nincs akkor ö szívesen lesz az mivel tetszett neki az arcom. És jó néhány volt még ilyen.

Ennek semmi, de semmi köze nincs a videojátékokhoz, meg egyébként is erősen Introvertált vagyok. Amellett, hogy Gamer. Szóval lehetnék akár, ács vagy fazekas is. Ha most az arcra gondolsz vagy kinézetre.

Meg ez a hobbi egyébként is zabálja a pénzt. Tehát aki komolyan tolja az valszeg nem igazán fog ismerkedni. Vagy nem ez lesz nála a prioritás.

Ennyit a 2 közötti (a külsőd meg a hobbid) összefüggéséről.

2023. jan. 2. 13:58
 12/14 Lady Beth ***** válasza:
én multiplayeren keresztül ismerkedtem. Ha viszont nem játszol, akkor Chatango és Twitch is jó erre.
2023. jan. 2. 17:41
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
11. Mit zabál ? Nem töröm szét a cuccaimat ,nem vasarolok skineket mint a fogyatekosok .. 0 forintb kerul jatszanom.
2023. jan. 2. 18:50
 14/14 anonim ***** válasza:
53%

Ha minden uj jatekot megvesz, az is max 20-40K egy honapban, legalabbis olyan gyakran nem jonnek ki jo nagy jatekok. A paromnak nagy kiadas volt maga a gep, 700K, de sporolt ra, nem kellett addig szakitanunk🤣

Viszont az teny, hogy egyes jatekokban el lehet verni a vilag osszes penzet, de ez inkabb az idiotak jellemzoje, nem minden komoly gamere. Altalaban elobb-utobb ugyanugy eljutsz magas szintekre, ha nem koltesz, csak hat az ido.

2023. jan. 2. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!