Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennie egy átlagos fickónak hogy ne élből a kövér és ronda nőket ajánlják neki?
Ha átlag vagy = kövéret ajánlják
350 ezret keresel = kövéret ajánlják
Alacsony vagy ….
Nem 70 kg vagy ….
Szuleiddel laksz….
Albérletben laksz….
Hitelre vettél lakást ….
Nincs jogsid….
Nincs autód ….
Van autód de Suzuki ….
Szűz vagy 30 évesen ……
Nem vagy szűz de nem volt kapcsolatod …
Csak prostival szexeltel ….
Szakmunkásod van ….
Érettségid van csak…
14 centi a oöcsöd
15,16,17 cm az is kicsi …
Vidéken laksz …
Budapesten laksz de nincs autód …
Végtelenségig lehetne sorolni amire rögtön azt a választ kapnád hogy ezért neked csak egy ronda kövér nő jut! Persze itt gyakorin az emberek szerint.
Jaaaa! Tehát, neked lehetnek külsőséggel kapcsolatos elvárasaid, de a nőnek ne legyenek?
🖕
Engem biztos jó páran már kövér nőnek találnának, ha ilyen kérdést írsz ki, tuti, hogy te is. De ha a felsoroltakból néhány kivétellel bármelyik igaz lenne rád, nekem sem kellenél.
Bőven vannak igènyeim attól, hogy pár tahó rangján alulinak tart a kg-k miatt.
12
Mennyi a minimálbér Magyaroszágon? Mennyit keres a legnagyobb % ember? Ha te egy goldigger fogyatékos nő vagy, aki szerint mindenki keress 800 ezret? Akkor nem szóltam….
Kérdező, kinek mi a kövér. Én itt az oldalon magam 168 cm 70 kilójára nem egyszer megkaptam, hogy kövér vagyok. Ehhez képest elég kapós vagyok a pasik körében.
Kinek mi a ronda. Itt az oldalon, aki nem sminkkel kel és fekszik, az már csak szürke egér, vagy szomszédlány típus sok kérdés alatt.
Tehát, ha innen nézzük jellegtelen és kövér vagyok 🤷♀️
Szóval, kérdés, kinek melyik jelző, mit takar. Azt meg csak látod a valóságban, hogy kinek tetszel, vagy kinek nem. Tehát, mindegy ki, mit ajánl, ha láthatóan csak x, vagy y típusú csajoknak jössz be. A felsoroltak egy része nálam pl. kizáró ok lenne, egy része egyáltalán nem. Simán a külső ismerete nélkül is. Pedig az oldal hímjeinek a hangosabbik fele szerint én már lényegében selejt vagyok.
Szerintem engedd el az oldalt és ismerkedj. Aztán a tapasztalataid alapján eldöntöd, mi az igazság.
Alapvetően tény, hogy, aki itt nyíg (mert csak annak ajánlanak bármilyen nőt is) az nem jön be a neki tetsző nőknek. Tehát, vagy marad az, hogy a neki nem tetszőknél veri a tamtamot, vagy rájön miért nem kell a neki tetsző típusnak, vagy marad itt és sírdogál, amire bizony jönnek majd ezek a válaszok.
Tehát, mit kéne tennie egy átlagos férfinak? Nem itt nyígni. Mondjuk ugyanezt javaslom az átlag alattinak is és ugyanez lenne a javaslatom egy külsőre egyértelműen vonzó férfinak is, csak ők nem járnak ide ezen vekengni. Kb ennyi.
Napi nettós kérdés , köszönjük
Aki incelektől kèr/kap csajozási tanácsokat az meg is érdemli
Azok az emberek azt hiszik a p1nára hogy nyílt seb
Nem vagyok goldigger, de nem fogok eltartani senkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!