Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyon aki nem találja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyon aki nem találja meg a párját?

Figyelt kérdés

Van olyan aki 40 éves koráig sem találja meg?

27 éves lány

Mi tegyek?

2022. dec. 30. 17:16
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, járj el otthonról, és tartsd nyitva a szemed, a füled és a szíved.

25-ös "Az exemmel is úgy jöttem össze, hogy ismertük már egymást korábban és egymásba habarodtunk."

Akkor ez egyáltalán nem lakáskérdés. Még összejöhetsz valakivel.

2023. jan. 2. 12:47
 32/46 anonim válasza:
91%
A nők szokták irni a pasiknak hogy: "majd csak megtalálod az igazit" Nem kötöték évszámokhoz,gondolom ez forditva is igaz.
2023. jan. 2. 14:57
 33/46 anonim ***** válasza:
20%

Nők közül bárki megtalálhatja a párját bármilyen körülmények között.

Bezzeg ha egy férfi 30 éves kora felett például a szüleivel él, minden nő elutasítja.

2023. jan. 12. 20:08
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
Brutálisan őszinte leszek! Entschluldigungen Sie bitte!! Vannak olyan igénytelen és nőietlen+hibásan nevelt lányok akik sosem. Kerűlt fel kép a netre a kislányról aki a vonat elé ugrott. Kegyetlen dolog egy gyereket csúfolni,de ő nála sok mindenen kellene változtatni.
2023. jan. 12. 21:12
 35/46 anonim ***** válasza:
79%
Én 31 vagyok és most se találtam meg a párom, nem tudom valaha meg fogom-e találni, reménykedem...
2023. jan. 13. 07:26
 36/46 anonim ***** válasza:
67%

Én 35 évesen feladtam és nem is akarok már senkit.

Talán neked nőként könnyebb lesz egy picit.

2023. jan. 13. 15:59
 37/46 anonim ***** válasza:
22%

Hát emberek, én is feladtam, győzött a nyomorékság.....

Akárhányszor és akárhogyan is próbálkoztam csajokkal a csajokban is benne van a rohadékság...

Ugyanúgy kihasználják a másikat,ha mondjuk egy menőbb fickót látnak, lecsapnak ők is rájuk...

Semmivel sem különbek, legfeljebb annyival, hogy itt ezalatt a 8 év alatt azt veszem észre, hogy zárkózottabbak...

Senki se felejtse el, de 8 év tapasztalatom van, hogy a kicsit rondán kinéző fickóknak esélyük sincsen ismerkedésre....

Sajnálom, hogy eddig nem tudtam összeismerkedni egy nővel sem....

Talán az én hibám, talán kezelhettem volna úgy a dolgokat, hogy bunkón, hátha arra gerjednek.

Azt hiszem várost váltok és elköltözök, itt nem kapok csajt....

A magyarok fele elkelt! Sok sikert a többi hiszékeny balfasznak, aki Interneten próbál ismerkedni!

2023. jan. 13. 18:56
 38/46 anonim ***** válasza:
28%

Persze, hogy van (sajnos). Minél idősebb és kvalifikáltabb egy nő, annál nehezebb párt találnia, hiszen a számára leginkább megfelelő férfiak már egyre inkább foglaltak az idő előrehaladtával. Sokaknál még az is közrejátszik, hogy a ,,tökéletest" keresik, mesébeillő párt, akit megálmodtak maguknak. Az nem baj, ha nem éri be valaki akárkivel (sőt ez lenne a normális), viszont az irreális elvárások sem célravezetőek.

De azt kell mondjam, még mindig jobb egyedül lenni, mint valakivel csak azért, hogy legyen párunk. Azt az elfecsérelt időt a nő inkább saját magára fordítaná, a fejlődésére stb. egészségesebb lenne, mint azokba a kapcsolatokba beleragadni, amikbe csak a magány miatt megalkuvásból ment bele.

2023. jan. 22. 09:10
 39/46 Ywerd ***** válasza:
50%

Először is meg kéne ismerni téged,hogy el lehessen dönteni mi a gond veled.

Az esetek java részében nem a kinézet a probléma,hanem az ,hogy tulajdonságokban , lelkületben nincs kész az ember.

Emlékeztek a Mi kell a nőnek c. filmben Erinre a " pápaszemes búvárbékára" ? Akit senki sem vett észre.

Én inkább ilyesmi gyökérokra gondoltam.

Pedig az a csaj sokkal többet ért mint pl a Mel Gibson " titkárnői" az a két üresfejű nő...

2023. jan. 22. 10:34
 40/46 anonim ***** válasza:
50%
#40, kifejezetten szép csak a sminket túltolta kicsit szerintem. Meg a rajzolt szemöldököt sem értettem sosem...
2023. jan. 22. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!