Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történne ebben az esetben? Ki húzná a rövidebbet?
Sorozatgyártásra kerülne egy tökéletes külsejű és viselkedésű, humanoid robot, android, vagy nevezzük bárhogy. Elerhető lenne férfi és női változatban is és a habitusa tág határok között beállítható lenne. Az ára egy új autó ára körül mozogna, tehát egy átlag, dolgozó ember, kis spórolással, kicsi hitellel hozzájuthatna. Alkalmas lenne elsősorban szexre, korlátozottan beszélgetésre is.
Milyen változásokat hozna a társkeresés szempontjából egy ilyen szinte tökéletes szexrobot szerintetek?
A ferfiak sokkal nagyobb tarsfuggok es ok lennenek azok, akinek nem eleg a robotpina. Maskulonben most is megelegednenek a Fleshlighttal es tarsaival, ahogy rengeteg nonek boven eleg a dildo.
De alapvetoen sok minden nem valtozna. Tok mindegy, hogy egy munemiszervet milyen csomagolasban adsz, az attol meg csak egy darab targy.
Tekintve, hogy a férfiak egy jelentős része eleve szexuális segédeszköznek tartja a nőket, akiknek egyetlen funkciója az, hogy kielégíse őt, szerintem első sorban a nők iránti érdeklődést érintené egy ilyen robot piacra dobása. Az más kérdés, hogy azért nem kár, akinek egy műanyagdarab meg egy tömeggyártott szoftver helyettesít egy embert.
Megjegyzés: Egyáltalán nem minden férfira értem a fenti megállapítást. Pusztán azt állítom, hogy a férfiak közül többen tekintenek szexuális tárgyként az ellenkező nemre, mint fordítva.
Szerintem jelentős igény nem lenne rá. Ma is vannak már élethű szexbabák, egy robottal meg normális ember így sem-úgy sem fog beszélgetni, tehát tök mindegy hogy azt tud-e.
Lehet pár reménytelen ember venne magának, de a társadalom jelentős része nem. Mert ciki lenne, nem vinnéd haza bemutatni anyádnak vagy a haveroknak, nem mehetnél el vele egy céges rendezvényre, stb. Ha valakiről kiderülne, hogy ilyenje van és tényleg még beszél is hozzá, a többi ember csak még nagyobb lúzernek tartaná mintha simán örök szingli lenne.
Állítólag jelentős a férfitöbblet és egyre többen vallják magukat incelnek és hiszik, hogy a külsejük/életkörülményeik miatt nem találnak párt. Szerintem az ilyen emberek számára keresettek lennének az ilyen robotok, de mivel ez csak egy hiányt pótolna, ezért jelentős változást nem idézne elő a társadalomban szerintem.
Már csak azért sem, mert az emberek társas lények és egy robot, nem helyettesítené az emberi kapcsolatot. Valamint ha ez jelentősen korlátozná a népességszaporulatot, szerintem nem is engedélyeznék a terjedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!