Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket és hogyan szoktál kérdezni, ahhoz, hogy képet kapj a másik ember értékrendjéről?
Pl eléggé direkt kérdés kéne az, hogy : "Te hűséges típus vagy? "
Hogyan szoktad felvetni a témákat?
Úgy ahogy az 1-es írja.
Eldöntendő kérdést nem teszünk fel vagy te úgy ismerkedsz, ahogyan vallatsz másokat? Vallatásban még elmegy, meg a katonaságnál, de engem a hideg ráz, ha ilyen kérdésekkel soroznak engem.
Te hűséges típus vagy? --> Mit gondolsz a hűségről egy párkapcsolatban?
Valószínűleg kiderül a válaszból, hogy hűséges-e vagy sem, meg aztán mondhat bármit erre.. Lehet eddig minden párjával hűséges volt, de téged meg megcsal majd 6 év múlva.. Ezek olyan hülye kérdések.
24F
Az elején mindenki el tudja játszani egy ideig, amit akar. Jól/Rosszul.
Én valaki normál élethelyzetekbeli önkéntelen természetes reakcióiból többet tudok leszűrni.
Meg aki színészkedik az előbb-utóbb ellent fog mondani saját korábbi kijelentésének. Nem banális kis dolgokra gondolok, hogy most szereti-e a csoki fagyit vagy nem. Bár az us mutat valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!