Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen nőhöz alapfeltétel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen nőhöz alapfeltétel a több tízmilliós havi bevétel?

Figyelt kérdés

[link]

Jobb módú földi halandónak esélye sincs egy ilyennél gondolom.

2022. dec. 26. 19:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
77%

Nem keresnék magamon kívül senki kedvéért 10 millió forintot. Persze majd ilyen semmirekellő darab szarok miatt égjek ki, mi?

Normálisak vagytok, mikor ezeket a kérdéseket felteszitek? A saját kölkömet is nyakonbasznám, ha felnőtt fejjel lakással tarhálna, nemhogy ilyen semmirekellő szutykoknak finanszírozzam az életét, álljon már meg a menet.

2022. dec. 26. 21:38
 22/30 anonim ***** válasza:
60%
Egy genetikai szemét a csaj,ennyit erről
2022. dec. 26. 21:43
 23/30 anonim ***** válasza:
36%

Így én is nézek ki, csak kevésbé hegyomlás az arcom. Már csak azt nem értem, hogy akkor nekem miért kellett 4 évig tanulni a normális megélhetésért és a férjem (és egyben az egyetlen, emberileg is valamire való férfi, akit társkeresőn megismertem) miért az én lakásomban él velem együtt. Hogy lehetséges az, hogy ha ilyen fullos picsa vagyok, engem még eddig mindenki hagyott volna megrohadni a többi csövessel együtt, ha véletlenül utcára kerültem volna? Talán azért, mert a többség nem delíriumos selejt, hogy milliókat tapsoljon el a kangörcs hevében hülyeségekre? Nem is értem.

Mindig is lenéztem azokat a férfiakat, akik képesek pénzt költeni arra, hogy maguk alá élvezzenek. Fürdővízre, más hugyos fehérneműire tapsoltok el milliókat. Én elbújnék a helyetekben és gondolkodnék kicsit magamon.

2022. dec. 26. 21:46
 24/30 anonim ***** válasza:
50%

24.

Én is lenézem a csajokat akik nem fekszenek le velünk ingyen és bérmentve.

2022. dec. 26. 21:56
 25/30 anonim ***** válasza:

17# "Egy nő (vagy férfi, ha már itt tartunk) mondhatja hogy ő tényleg csak a felső 1%al jön össze, akinek többgenerációs vagyona, sikeres karrierje, és tökéletes teste van,"

Ezzel csak az a baj, hogy ha valaki esetleg rendelkezik is ezekkel, de mondjuk nem rakja a kirakatba, akkor már annyi. Sok nő nem ad annyi esélyt se, hogy ismerkedjen 3-4 randi erejéig. Ha 1 után nem térképezett fel teljesen, megy a következőre, közben meg lehet élete fogását hagyta ott.

2022. dec. 26. 22:33
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan extra a csaj. De ezek magasabb áron mozognak. A szüleinek lehet 1 milliárd is aprópénz. És modell sracokkal meg zenészekkel stb ismerkedhet a lány. Nem egy magyar melós lúzerrel. 😆
2022. dec. 27. 06:44
 27/30 anonim ***** válasza:
Köszönöm a 3-as válaszolónak! Leírta a gondolataim.
2022. dec. 27. 11:19
 28/30 anonim ***** válasza:
75%
Nem csodálom, hogy nincs normális állásotok, ha abból áll a szabadidőtök, hogy minden ilyen szutykot felkutattok instán. Nevenincs nőket linkelgettek baltaarccal és random összegekkel. Ez mennyire szánalmas már
2022. dec. 27. 11:24
 29/30 anonim ***** válasza:
26/28 semmilyen nemzetiségű "melós lúzerrel" nem jönne össze... Egyébként nem egy nagy szám...
2022. dec. 27. 18:19
 30/30 anonim ***** válasza:
Egyébként tessék már keletebbre is menni, igaz, hogy most háború van, de a szláv vidékeken az ilyen csajok a minimum. Mondjuk ok, én sem tudok oroszul, de azért csak van itt olyan incel aki tud, nem? Vagy ők már rég "befogadták a menekült csajokat"? Egyébként tessék incelek, itt egy lehetőség: tessék megtanulni oroszul.
2022. dec. 27. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!