Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pontozzák le és tartják bunkónak azokat a válaszolókat, akik nem szeretnének maguknak olyan társat, akinek gyereke van, gyerekei vannak?
11 látod! Engem nem sért. A normális megfogalmazással meg nincs baj. De a legtöbben úgy beszélnek az egyedülálló szülőkről meg a gyerekekről, mint egy nem is tudom miről! Evvel lenne a baj és ezt a választ is lepontozzák, mondjuk engem hidegen hagy.
Ahogy ez se kell, h sertésen béreket, úgy az se ha elvárja egy nő pl, h s férfi vigyen haza 400at, legyen kocsi, stb...
Mindenki csinál, amit akar. Az alap tisztelet nincs meg ez a baj!
sértsen embereket*
És nyilván akad olyan, aki nem bírja felfogni az agyával, ha normálisan fogalmazod meg se, h nem szeretnél gyerekessel ismerkedni.
Nagyon onerzetes, erzekeny, hiu, viszont rendkivul onzo, bekepzelt, buta, korlatolt nepseg vagyunk.
Ezert pontoznak le minden olyan velemenyt, amivel nem ertenek egyet.
Ousztuljon aki mast gondol jeligere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!