Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok ti belemennétek itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti belemennétek itt egy 45 éves pasival alkalmi kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Mennyire hihető

a 8-as kommentelő válasza?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Azt irta nekem privátban hogy Volt 16, 19, 27, 33, 37, 40, 54 éves lány/nő is.Szerintem a 16-19 éves az full kamu,az itteniek ilyen pasival sosem feküdnének le,az apjuk lehetne.

2022. dec. 24. 16:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
11%
A 16 már meredeknek hangzik,de szerintem a 20+ körüli korosztálynál már nem jelent alkalmi kapcsolat esetében nagy gondot a korkülönbség.
2022. dec. 24. 16:12
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, ki kivel szeret dugni, az biztos, hogy én egyáltalán nem tartok vonzónak más generációkat párkapcsolat/szex szempontjából, csak a sajátomat, így nálam semmi esélye egy sokkal idősebb/fiatalabb embernek. A közeli ismeretségi körömben a korombeli párok között a lányok 1-4 évvel fiatalabbak csak a párjuknál, de még a szüleim korosztályában is az a jellemző, hogy kevesebb, mint 10 év van köztük (pedig akkor jobban divat volt ez). Ez nem jelenti azt, hogy nem létezik olyan kapcsolat, ahol nagy a korkülönbség és minden jól működik, viszont a statisztikák és a saját tapasztalataim alapján is az emberek többsége korabelit preferál.
2022. dec. 24. 16:14
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
30 vagyok es nem, vannak igenyes 45 evesek, de csak szexre pont, hogy nem egy idos embert valasztanek, parkapcsolatra erzelmek eseten mas, ha veletlenul osszepasszolunk a kora ellenere, hat legyen. Szexre inkabb 25-35 a max.
2022. dec. 24. 16:16
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Ronda/párkapcsolatra nem alkalmas embert dugásra választani férfi szokás. Nőként én is csak olyannal lennék benne szexkapcsolatban, aki 10/10-es. Párkapcsolatban az ember az érzelmekkel, közös emlékekkel, az emberi oldalával, a társaságával nagyon sokat tud kompenzálni, így akár egy első ránézésre semleges külsővel is válhat belőle életem szerelme és méltó társ. De akivel csak szexelünk, annak nagyon kis mértékben van jelen a személyisége, inkább a teste dominál, amit ezáltal nincs mivel ellensúlyozni. Szóval ha már annyira használni akarjuk egymást, nézzen ki mocskosul jól, tudjon magabiztosan, jól döngetni és legyen nemi betegségektől mentes, ennyi a szempontlista.
2022. dec. 24. 16:22
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Voltam idősebb férfival, de biztos nem a gyakoriról választanék.
2022. dec. 24. 16:30
 6/16 anonim ***** válasza:
Osztom az ötös véleményét. Jöhet érett pasi, de nem innen.
2022. dec. 24. 16:44
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha nem nős, és van egzisztenciája, miért ne?
2022. dec. 24. 16:49
 8/16 anonim ***** válasza:

Nekem ez a 20-as csaj 40+-os ürgével kicsit túltoltnak tűnik. 2010-ben érettségiztünk. Azokból a csajokból 1-nek tudom, hogy ilyen idős a már férje, gyerekük is van. Arra csak rá kell nézni és látszik, hogy van vagy 50 éves kb. A többinek hasonló korú a pasija.

Engem viszont társkeresőn vagy tinderen csak idősebbek találnak meg.

2022. dec. 24. 16:50
 9/16 anonim ***** válasza:
36%
Ja és ott viszont az is látszik, hogy az 50 körüli csávó tele van lóvévval. Gondolom nem a kopaszsága, meg az aputeste miatt van vele a volt oszttársam.
2022. dec. 24. 16:51
 10/16 anonim ***** válasza:
Én 50 vagyok ismerkedni akart már 19 évestől a 60 éves is
2022. dec. 24. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!