Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőnek?

Figyelt kérdés

Van valami általános recept? Mit várnak el a nők egy férfitól? Mitől érzik magukat a nők- nőnek?

38F

2022. dec. 23. 14:45
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
9%
Havi 2 millió nettó
2022. dec. 23. 14:48
 2/30 anonim ***** válasza:
55%

Magasabb végzettség, jó kinézet, jó állás, jó személyiség.

Szerintem ennél nem kell több!

3/30 anonim ***** válasza:
91%

Szeret, tisztel, foglalkozik velem, szexuálisan minden klapol.

Nem írkal más nőknek, nem veri másra, nem csal meg.

Egyenjogúság uralkodik.

4/30 anonim ***** válasza:
60%
Mindig nőnek érzem magam, és ugyanannyira. Szerintem kerüld az olyanokat, akik "nőbbnek" érzik magukat egy faroktól.
2022. dec. 23. 14:59
 5/30 A kérdező kommentje:
4es: Akkor még mi a szerepe egy férfinek melletted? Vagy csak szimplán legyen a barátod és az élettársad?
2022. dec. 23. 15:02
 6/30 anonim ***** válasza:
78%
Nem a négyes vagyok de számomra igen.
2022. dec. 23. 15:04
 7/30 anonim ***** válasza:
54%
A nőnek férfi kell! Testileg lelkileg! Olyan, aki áll a lábán akkor is, amikor más már régen feladja, akinek céljai vannak az életben és aki stabil, védelmez, biztonságot nyújt, a család és a társa érték számára. Az összkép számít, nem a külső jegyek. Ápolt, önmagára igényes azért legyen.
2022. dec. 23. 15:09
 8/30 anonim ***** válasza:
18%

Sok nő nem olyan gyenge, mint amilyennek tűnik. Ha csak egy szinten van vele a férfi érzelmileg, talpraesettségben, anyagilag, akkor sokan már nem tudják tisztelni, hiszen azt mondhatnák: "Ennyire én is képes vagyok". Ezért egy férfinak erősebbnek kell lennie. Legalábbis ha érték-alapon van megközelítve a kapcsolat.

Ha viszont a két ember egymás személyiségét szereti, akkor ezek nem feltétlenül szempontok, mivel akkor egymás személyéhez kötődnek.

2022. dec. 23. 15:39
 9/30 anonim ***** válasza:
17%

"Olyan, aki áll a lábán akkor is, amikor más már régen feladja, akinek céljai vannak az életben és aki stabil, védelmez, biztonságot nyújt, a család és a társa érték számára"

Megfogalmazva rovidebben: $$$

38F incel

2022. dec. 23. 15:45
 10/30 anonim ***** válasza:
77%
Még mindig nincs olyan, hogy "a nő", különböző emberek vannak különböző igényekkel.
2022. dec. 23. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!