Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítenének kedves nők?
Tegyetek be Google által félmeztelen (egész alakos) férfit aki szerintetek átlagos testtel rendelkezik. Ami leginkább elfogadott! Szóval ne azt aki különösen tetszik vagy akitől undorodsz. Hanem azt ami szerinted a jelenlegi átlag.
Ez segítség lehet az olyan férfi felhasználóknak akik pl 100 kgal azt hiszik ők normálisak. Úgy is az a döntő ahogy ti nők gondoljátok!
Ha egyes boltokban 600 Ft a többi üzletben 900 Ft a tejföl. Aztán jön az itteni okoskodó nő hogy szerinte 1200 Ft az átlag tejföl. És a kész érvek nem érdeklik csak az amit ő mond. 🤣🤣🤣
Az átlag magyar a 80 években Trabanttal járt. Mert az volt a legtöbb embernek. Az volt az átlag. Erre a nő jönne hogy az nem igaz! Mert volt xy menő milliós vallkozónak külföldről hozott BMW !! És az volt az átlag (ami valóban ritka volt es nem átlag)
A testALKAT van atlagolva.
A testalkatok fajtái tipusai!es nem az emberek.
De azokat is lehet.
Az átlag magyar népnek nem atlagos a testalkata, hanem dagadt.
1 3 meteres fák átlaga 2.
Soha az életben nem fog atlagos testalkatnak minosulni egy dagadt ember, hiaba akarod.
Magyaro atlagos testalkata dagadt.
Ez teljesen mást jelent mint az átlagos testalkat. Az átlagos testalkat a normalis.
Mo átlagos testalkata tehát átlagon aluli.
Szerintem te soha nem fogsz addog eljutni hogy a mondatokat ertelmezd es felfogd, amiket most leirtam.
Atlagon aluliak a dagadtak akkor is ha többen vannak.
Attol még nem fog normalis átlagos alkatnak szamitani a kövérség soha az életben.
De ott a bmi kalkulator is.
Nem rosszból, de az elhízottak aránya messze nem olyan magas, mint azt itt sokan előadják. Valahol 25-30% között (2016-os a tanulmány, amiben felmérték, ott 26% volt). Szóval nem, nem a kövér az átlag, statisztikailag sem.
Egyébként akit az első linkelt szerintem elég jó megközelítés, kicsit puhos, de nem kövér. Bőven rendben van, és a nagy többség ekörül van szerintem 25 felett, 40 alatt.
Milyen tanulmány? Ksh szerint a férfiak 65,2%-a volt túlsúlyos vagy elhízott 2019-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!