Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek segítenének nekem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek segítenének nekem? Bővebben...

Figyelt kérdés

Ha egy férfi verset (nem trágár) saját verset írna önöknek mi lenne a reakció?

Szerencsétlen, nem menő dolog, csöpögős és az ilyen nem kell senkinek vagy tetszene és megköszönnék, esetleg még lehetne komolyabb dolog is ismerkedés után?

2021. nov. 19. 14:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

A barátommal rendszeresen írunk egymásnak verseket, így ki kell emelnem két pontot, mikor érdemes a költészethez (vagy más művészethez) fordulni:

1. Ha már együtt vagytok, de minimum jól ismeritek egymást.

2. Ha van tehetséged hozzá.

Ha az előző kettő közül az egyik hiányzik, akkor sokkal inkább kellemetlen a dolog, mintsem pozitív.

26/N

2021. nov. 19. 14:57
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

hat ez nagyon necces, mert altalaban az ilyen amator versek eleg benak es kinosak, en nem eroltetnem. plane, ha meg nem is ismeritek igazan egymast.

de nyilvan egyenfuggo, van akinel be is johet, de altalanossagban inkabb ne!

2021. nov. 19. 15:02
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

Egyet kell értenem az egyes válaszolóval.

Ráadásul ha ismerkedési szakaszban vagyunk, én gyanakodnék, hogy az a vers nem csak az "enyém", hanem minden olyan hölggyé, akivel a kérdező ismerkedik/ismerkedett/vagy ismerkedni fog, ha köztünk nem működik a dolog.

2021. nov. 19. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

Nekem pl nem tetszene

Én nem vagyok vevő rá 😕

2021. nov. 19. 15:26
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
Nekem tetszene!
2021. nov. 19. 15:33
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Még hányszor kérdezed meg ezt?
2021. nov. 19. 15:41
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Nyomi dolog egyébként olyanról írni verset, akit nem is ismersz igazán.
2021. nov. 19. 15:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségüket.
2021. nov. 19. 18:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
8 De miért nem vagy hajlandó elengedni ezt a témát? Ráadásul meg lett mondva a verseidről, hogy katasztrofálisan rosszak. Miért nem engeded el ezt a versírós - névtelen levelezős - hősszerelmes vonalat, és hívod el egy kávéra a csajt, mint minden normális ember? Ha meg ennyire gyáva vagy, hogy félsz egy nő szemébe nézni és elhívni egy randevúra, akkor jobb is, ha nem próbálkozol, mert a nők férfit akarnak, nem gyáva kukacot.
2021. nov. 19. 18:19
 10/11 A kérdező kommentje:
#9 Nem tudom miről van szó, nekem ebben a témában ez az első kérdésem és az biztos, hogy amit én írtam az interneten senki nem olvashatta főleg itt nem.
2021. nov. 19. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!