Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme szóba állni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme szóba állni a nőkkel, ha úgyis otthagynak egy jobb lehetőségért cserébe az első adandó alkalomnál?

Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 01:45
1 2 3
 21/29 Senior Séf ***** válasza:
82%
Ja, a lényeg lemaradt; az első házasságom kudarcán okulva megtanultam, mi kell a nőnek. Első blikkre pofonegyszerűnek tűnik, pedig nem az. Mi férfiak sohasem fogjuk teljes mértékben megérteni a nők érzéseken, megérzéseken alapuló lelkivilágát, gondolkodásmódját. Csak figyelni tudunk, és az adott pillanatban megfelelően cselekedni.
2022. dec. 23. 17:13
 22/29 anonim ***** válasza:
54%

TÖKÉLETESEN EGYETÉRTEK A 21-ES HOZZÁSZÓLÓVAL!!!

(Óriási tapsvihar jelzést küldök!!!)

2022. dec. 23. 17:32
 23/29 anonim ***** válasza:
Azért mert kellenek a női beszélgetések.
2022. dec. 24. 01:37
 24/29 anonim ***** válasza:
Mint minden élőlény sőt már a mesterséges inteligencia is, a minket körűlvevő dolgok hatására változunk mi emberek is. Ha mindkettőtök fejlődését egy egy vektor vonallal jellemezzük, akkor ennek a két vektor vonalának közelítenie kell egymáshoz. Szóval, hogy ne hagyjanak el az első alkalommal,közös irányban egymáshoz közeledve kell fejlődnötök.
2022. dec. 24. 14:07
 25/29 anonim ***** válasza:
78%
Mi értelme szóba állni a férfiakkal, ha úgyis otthagynak egy jobb lehetőségért cserébe az első adandó alkalomnál?
2022. dec. 26. 13:33
 26/29 anonim ***** válasza:
49%

25

Hasonlót írtam, de látod, lepontoztak! 😅 Úgy tűnik -szerintük-a férfiaknak lehet dobbantani jobb lehetőség miatt, nőknek nem.

17-es voltam

2022. dec. 26. 22:43
 27/29 anonim ***** válasza:

Kérdező 17 és 25!

Az internetes közösségi és társkereső oldalak terjedése talán részben az oka,hogy aki vihető( vagy mert alapból egy hűtlen niemand -az ilyet mit sajnáljuk, vagy mert a párja nem tudja megtartani) azt viszik is.

Szóval egynőt/pasit nem csak megszerezni kell megtartani is és sokszor ez a nehezebb.

2022. dec. 27. 13:30
 28/29 anonim ***** válasza:
56%

26

Tudom, hogy nem fog vigasztalni, de én felpontoztalak :D

25

2023. jan. 3. 14:14
 29/29 anonim ***** válasza:
52%

Semmi, ezért jó, ha jóképű adonisz félisten vagy, mert akkor a nőkért semmit nem kell tenned, jönnek maguktól. Vagy ha az nem vagy, akkor meg nagyon, de nagyon gazdag, mert akkor meg nem fáj annyira, hogy kifizetsz egy órára 30 ezret, mert ennél többet kamatozik a pénzed, amíg alszol.

Ha pedig egyik sem vagy, akkor jobb lett volna meg sem születni.

2023. jan. 9. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!