Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme szóba állni a nőkkel, ha úgyis otthagynak egy jobb lehetőségért cserébe az első adandó alkalomnál?
10
Én mondjuk eltartom magamat! Nem kell senki pénze! Viszont eltartani sem fogok senkit.
Így van, legyél te a legjobb.
Én is állandóan elhagytam régen a pasikat egy újabbért, de aztán megtaláltam azt, aki mellett rá sem nézek másra már 6 éve. Mert mindenben passzolunk és totál kielégíti minden igényemet.
El kell különíteni a testi szükségletet, vagy, hogy párt akarsz magadnak. Egy gyors, egy-két alkalmas dugáshoz mindkét nem viszonylag gyorsan talál magának partnert. Viszont ha megtalálod azt, akivel el tudod képzelni az életed, akkor már nem csak a szex, hanem egy jó beszélgetés, közös programok is legalább annyit dobnak a latba, mint az elsőként leírt szex.
A pénz és a külsőségek igazából a sokad rendű dolog, ha idáig juttok, ez tapasztalat. Én pl akkoriban egy szóró villanyszerelő voltam, mikor megismertem a diplomás feleségemet. Az más tészta, hogy a házasság után munka mellett elvégeztem az egyetemet, de ha nem végzem el, valószínű az se nagyon számítana. Sokkal többet vetett a latba, hogy operába, színházba, moziba, kiállításokra, vagy csak úgy simán csavarogni együtt mentünk, és élveztük/élvezzük egymás társaságát. Ez a lényeg, a többi meg mind csak körítés, és ezt úgy mondom, hogy lassan 20 éve a feleségem az, akiről beszélek.
Jobb lehetőség? Hadd meséljek valamit. Sok-sok felejthető kapcsolat után úgy gondoltam, itt az ideje lehorgonyozni. Utólag végiggondolva, ne voltam szerelmes, de azt mondtam,, ennél jobbat úgysem találok stb. Tehát jött a házasság, gyerekek, csendes, meghitt, veszekedésmentes évek. Sokat dolgoztam, hogy meglegyen mindenünk, másod- és harmadállást vállaltam, hétvégén kőműves mellé jártam melózni. Gyarapodtunk,de a gyerekeimet szinte csak látásból ismertem. Aztán a feleségem elhagyott valakiért, aki voltaképpen a nyomomba se érhetett. Se anyagi, se egzisztenciális, se külcsín, se belbecs téren nem volt sehol. Elgondolkodtam, el kellett gondolkodnom, hogy vajon mit tud ő adni, amit én nem? Aztán rájöttem; időt! Időt, figyelmet, törődést. Ez mind szükséges ahhoz, hogy egy nő valóban nőnek tudja érezni magát egy kapcsolatban.
Válás, új házasság, ezúttal szerelemből. miután a váláskor hátrahagytam mindent, igencsak csóró voltam. A feleségemet kitagadták otthon, mert azt hitték, a családi vagyonba akarok befészkelődni. Szegények voltunk, mint a templom egere, de az én párom azt mondta, inkább lesz egy magamfajta szegény férfi királynője, mint egy gazdag pasas rabszolgája. Ennek 23 éve. Azóta imádjuk egymást töretlenül. Szóval lett volna nálam jobb lehetősége, akkor is, azóta is, de kitart elettem tűzön-vízen át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!