Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nekem tényleg ilyen szintű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem tényleg ilyen szintű segítség kell? Még szűz vagyok.

Figyelt kérdés

25+ nő vagyok. Sok 20 feletti ismerősöm van, senki se szűz és szinte mindenki kapcsolatban él. Sőt ez pont az az időszak, amikor szilvesztert és ilyesmiket is szinte lehetetlen leszervezni, mert mindenkinek a párkapcsolat az elsődleges (tudom, később meg házasság lesz, meg gyerekek, ami miatt még kevésbé lesz idő barátokra).

Mindig elég kínosan érint ez az egész. Persze elmondom, hogy szingli vagyok, és akkor nem firtatják a témát, ennyi. Új társaságban értelmes embereket amúgy se érdekel más nemi élete.

A legjobb barátaim tudják. Nyilván úgy vannak vele, ha meglett volna a szerelem valakivel, akkor biztos nem lennék ebben az állapotban. Mert ez tényleg egy állapot és becsülendő, hogy a szerelemre várok, van tartásom stb.

De mégis úgy érzem, ennek az állapotnak ma már nincs értéke, sőt, a biológiai órám úgysem lehet visszatekerni. Mégsem tudtam belemenni Tinderes kalandokba, pedig őszintén próbáltam, de senki se volt nyitott normális kapcsolatra. Így meg nem érdekel az egész.

Pszichológushoz járok, bár lehet ide szexuálpszichológus kéne vagy család-és párterapeuta. De néha úgy érzem a pszichológusomat is csak annyire érdekli a problémám, hogy kezdjek bele új hobbikba, járjak új emberek közé, hátha lesz ott valaki (ez eddig se ment). 25 felett rengeteg fiatalnak nem azért vannak hobbijai, fiatalos munkahelye, mert párt akarnak keresni. Nem nyitottak rá, vagy foglaltak. :/ Emiatt is próbáltam a társkeresőket, mert néha úgy érzem 100 helyre is elmehetek, ha nem lesz ott senki.

Voltam Facebook csoportokban, kaptam egy javaslatot sématerápiára (nem vagyok Bp-i), amúgy igen, olvastam erről, és lehet ide a tudatosságom kevés lesz, mert az öröklött sémák elvileg a legrosszabbak, a családállítás is hasznos módszer annak, aki hisz benne és hasonlók.

Mostanában próbálok vizualizalni. Hogy mire vágyom, miben érezném jól magam stb. De persze egy hús-vér kapcsolat úgysem lesz ilyen, legfeljebb törekedhetek rá.

Ami talán pozitívum, hogy a társkeresős élmémyeimből rájöttem, hogy bizonyos állapotokat én már meghaladtam, vagy igyekszem.

Nem szeretnék olyan férfival járni, akivel erősödnek bennem a "nem szeretem" részeim, vagy ami ellen küzdök éppen, van elég bajom ezek nélkül is...

Nem kéne ennyi red flaget látnom magam körül. :/

Egy dolog biztos, az életre nincs recept. Ez a része valamiért bukta nekem...

2022. dec. 21. 22:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is vannak mentalis problemaim. A pszichologusodnak igaza van h el kell kezdeni elni. Ez evidens. Ki akarna osszejonni olyasvalakivel, aki beleragad a depibe, nem el. Lehet ez gonosz volt, de ez az igazsag. Tenned kell a valtozasert, mas ezen nemnfog segiteni, egy parkapcsolat sem.

Lehetseges amugy, hogy mivel nem sok tapasztalatod van emiatt rosszul szursz. Nem lenne meglepo. En is hasonlo cipoben jarok,mint te, 25 evesen szuz vagyok. Voltak nekem is rossz tapasztalataim tinderen. Mostanaban, hogy magammal is joban vagyok, terapiazok, gyogyszeresen kezelve van a bajom magamra is jobban oda tudok figyelni. Probalom a szabadidomet is prpduktivan eltolteni. A Tinderen meg igyekszek semmit sem keszpenznek venni. Eddig sok sikerelmenyem nekem se volt, igaz nem viszem tulzasba. De vannak mar pozitiv tapasztalataim! Probalj meg jobban szurni. Ha a kulsot nezed kizarolag, akkor abbol vegyel vissza. Igaza van annak a kommentelonek, aki azt irta hogy kompromisszumokra kell torekedni.

Munkanelkulieket meg keruld.😀 alapjaraton nem ismerkedek olyannal, akinek nem rendezett az elete. Szerintem ertheto miert. Az is ertheto neki miert nem parkapcsolat kell. Felelossegteljes gondolkodas.

Vedd ezeket a randikat lazara.

Hidd el, hogy sokan masok is nehezen talalnak part. Ebben a korban a felnottkent melo mellett nehez.vannak ismeroseim, akiknek ugyanolyan nehez part talalni, ok is szuzek.

2022. dec. 22. 12:01
 12/20 A kérdező kommentje:

Újabban nem külső alapján szűrök, hanem felszínes, külsőségekre menő embereket. A családom ilyen téren jócskán kiborít, mert kellemetlenkedő emberek. Az életben is idegesít az ilyesmi, felőlem nézhet ki akarhogy.

Ennek csúcsa Whisper Ton. Szánalmas az ilyen szintű flexelés.

2022. dec. 22. 12:16
 13/20 anonim ***** válasza:
77%

Őszintén hány férfivel ismerkedtél eddigi életed folyamán? Szerintem neked az a bajod, hogy minimális tapasztalat alapján akarsz ítélkezni, véleményt formálni. Szerintem a legtöbb ismerősöd, barátod is rengeteget próbálkozott mire összejött nekik egy normálisnak mondható kapcsolat. Persze van kivétel, de az ritka, hogy valaki elsőre beletrafáljon.

A kémiás dolgot meg felejtsd el. A "kémia"=külsővel. Külső terén viszont nem tudhatod melyik pasinak mi jön be. Lehet te nem tartod magad annyira vonzónak, szépnek, viszont vannak olyan férfiak akiknek viszont tetszik rajtad valami, vagy úgy összességében bejönnél nekik.

Az exemet én sem tartottam elsőre különösebben vonzónak (külsőre), de aztán ahogy ismerkedtünk kezdtem megkedvelni és végül beleszerettem. Attól kezdve már szépnek láttam külsőre is. Persze nem volt csúnya, de annyira jól sem nézett ki, hogy úgy igazán elaléljak tőle.

Mást "sajnos" nem tudsz csinálni, mint eljárni társaságba, kimozdulni. Nem garantált a siker, de minimális esélyt megadod magadnak.

Valamikor bejön, valamikor nem. Szerintem többször nem fog, de ez ne zavarjon.

És még egyszer leírom, tökéleteset nem fogsz találni, mert ilyen nem létezik. A legtöbb emberi kapcsolat a kompromisszumokról szól, mennyire bírjuk tolerálni mások hibáit és ők a mieinket.

2022. dec. 22. 12:31
 14/20 A kérdező kommentje:

Hány férfi... komolyabban 4, de ebből az egyik 1 hét utan adta fel mert szűzen nem vállalt.

Aztán voltak ilyen-olyan körök, ahol voltak férfiak, de az nem volt igazán ismerkedés. Férfi barátaim voltak, most is van egy.

A kémiában benne van a személyiség is. 1-2 beszélgetés és nem fogott meg bennük semmi. Utána meg nem akartam folytatni.

Azzal meg nem tudtam mit kezdeni, hogy megtetszik valaki, de nem kölcsönös.

Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik. Meddig lehet ezt csinálni? Meddig lehet reménykedni? :/ Azért hiába van 2-3 csalódás, a legtöbb barátnőm ennyit azért nem kínlódott és 20 eves koruk előtt nekik se volt pasijuk.

Nem igazán szeretem magam. Nem tudom mit tegyek, hogy jobb legyen. Lenne miért, de akkor sem szeretem magam. Talán emiatt vagyok depressziós. Egy baràtnőmmel megszakadt a kapcsolatom, mert szerinte boldogságot ne kapcsolatban keressem, rakjam magam rendbe előbb.

Egyetlen egy dologban vagyok biztos, hogy ez így nagyon rossz. A mostani gyógyszeremet valószínű cserélni kell. A gyógyszer önmagában nem megoldás, de arra a szintre se akarok eljutni h munkám se legyen a betegségemtől.

Konkrétan bármikor elkap a sírógörcs otthon. Erre kéne alapozni egy kapcsolatot?

2022. dec. 22. 13:43
 15/20 anonim ***** válasza:
24%

25 évesen 4 férfi aki "komolyabban" érdeklődött irántad? Ezt valahogy nem tudom elhinni. Én mindig azt láttam, hogy szinte mindegy milyen kinézetű (jó azért mondjuk egy legalább átlagos/picit átlag alatti) és személyiségű lányról volt szó, de biztosan volt legalább 1-2 srác aki legyeskedett körülöttük.

Ahhoz valami borzasztó ridegnek és elutasítónak kell lenni, hogy egy 25 éves csajnál összesen 4-en próbálkozzanak.

Vagy peig nem vetted észre a a legtöbb próbálkozást, esetleg élből elutasítottad mindet / nem is vetted úgymond emberszámba azokat akik bizonyos szintet nem ütöttek meg nálad, de próbálkoztak.

Férfiként én sose voltam a "csajok kedvence" (nagyon-nagyon nem), de még így is ennél jóval több csaj volt aki vagy nálam próbálkozott vagy én nála, de mivel nem nagyon mentem oda soha senkihez inkább nálam próbálkoztak (valamilyen szinten). A legtöbből nyilván nem lett semmi, de mégis több, mint 4.

2022. dec. 22. 13:55
 16/20 A kérdező kommentje:

Kölcsönös volt 4, de végül egyikből sem lett semmi. Hogy hány srácnak tetszettem, azt nem tudom megszámolni, miért te számon tartod, hogy hány csaj akart veled?? De tény, hogy nem igazán jöttek oda próbálkozni. Munkahelyeimen nem voltak szingli pasik, pedig jó sok mindent kipróbáltam.

Egyetem... mondtam rossz társaságom volt, ahol nem voltak közös alapok még a lányokkal se. BTK-n a tanulók 70%-a lány, ha nem 80. Pont nem velem akartak haverkodni azok a srácok, akik ott voltak.

A mindenféle vén fószert nem említettem, a gondolat is hányingert kelt bennem. Iszonyat perverz apám korú pasik vannak.

2022. dec. 22. 14:08
 17/20 A kérdező kommentje:
Ja és a Tinderes beszélgetések ne számítsanak már. :P
2022. dec. 22. 14:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne reménykedj. Rossz dolog. Fogd fel lazán. Úgysincs más lehetőség, mint ezt az utat járni, ha párt akarsz találni. Nem veszítesz semmit, de túl sok energiát se fektess ezekbe lelkileg.

Mióta tinderezel?

Egyébként ha annyira rosszul vagy, hogy bármikor el tudnád sírni magadat, akkor engedd el az ismerkedést addig, míg lesz egy jobb gyógyszered, vagy stabilabbá nem válsz. Taszító tud lenni, ha lelkileg valaki off-on van.

Nem bántásból írtam ezt. De mikor egy rossz időszakomban ismerkedtem Tinderen, akkor idegelt az egész. :D Aztán emiatt valószínű a pasikat is idegeltem.

Ha nem jött be a Tinder, akkor hagyjad. Nem való mindenkinek. Vagy tarts egy kis szünetet.

Azzal meg nem fogsz tudni mit kezdeni, ha valakinek nem jössz be és/vagy csak arra kellenél neki. Meg benne van, hogy lehet már mással jobban alakul.

2022. dec. 22. 17:03
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre kb milyen pasik jönnek be? Ha van hasonló kép a neten nyugodtan küld el őket, hagy lássuk.

Te külsőleg hogyan nézel ki? Ha találsz a neten hasonló képet akkor azt is küld el nekünk link formájában.

Az már egy rossz pont ha magadat nem szereted, ezt kívülről sokan láthatják és van aki érzi is rajtad.

Ezen mielőbb változtatni kell, ez egy nagyon de nagyon fontos tényező tud lenni.

2022. dec. 22. 19:19
 20/20 anonim ***** válasza:

"A mindenféle vén fószert nem említettem, a gondolat is hányingert kelt bennem."

Oké nyilván.

"Hogy hány srácnak tetszettem, azt nem tudom megszámolni, miért te számon tartod, hogy hány csaj akart veled??"

Átlag férfiként ez nem olyan nagy gond, sokáig nem kell számolni :(

TÉnyleg linkelhetnél pár képet netről, hogy milyen típusú fazonok jönnek be külsőre.

2022. dec. 25. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!