Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert most valaszol?

Figyelt kérdés
Csutortokon elhivtam egy sracot talakozni akivel meg par honapja volt koztunk valami de vegul haverok maradtunk. Rogton visszairt hogy persze tok jo talalkozzunk, mit szeretnek csinalni, irtam hogy elmehetnenk kajalni. Erre mar nem irt vissza semmit, gondoltam oke akkor majd biztos jovo csutortokon ir (akkor talalkozunk este), erre latom hogy ma ejfelkor valaszolt hogy hova szeretnek menni, meg neki lenne egy otlet.
2022. dec. 19. 06:59
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Ezt srácként nem tudom megfejteni, de szerintem hagyjad, hacsak ennyire számítasz neki
2022. dec. 19. 07:02
 2/9 A kérdező kommentje:
El tudom azt is kepzelni hogy kicsit meg van sertodve, mert volt amikor abszolut nem ertem ra talalkozni vele es meg is mondtam neki. Meg nalam is volt olyan hogy 2 napig nem irtam neki vissza. Tudom hogy o sosem tervez elore, de ja kicsit az van bennem ha minimalisan is lenne kedve hamarabb lefixaljuk mit csinaljunk...
2022. dec. 19. 07:08
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Emesztgette gondolkodott.

Miert kene azonnal visszairni.

2022. dec. 19. 07:08
 4/9 anonim ***** válasza:
35%

A probléma az, hogy hülye írogatás van. Ha felhívnád, akkor nem tudna ilyen egyszerűen lerázni.

Tehát ha valakitől akarsz valamit (bármilyen témában, lehet ez munka, család, stb is, nem csak ismerkedés, barátkozás), akkor FELHÍVOD!! És nem pötyögve várod a csodát.

2022. dec. 19. 07:15
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Hát, akkor viszont ezt közösen szúrtátok el. A nem talit még meg is érteném, ha nem koptat le, csak tényleg nem ér rá, az ilyen napokig nincs írás nekem se tetszene, ha elvileg bejönnék neki. 1-es voltam
2022. dec. 19. 07:16
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
hagyd a fenébe, nem is voltál annyira fontos
2022. dec. 19. 07:55
 7/9 anonim ***** válasza:
54%

De most mit elemezgetjük ezt, mikor leírtad, hogy volt már köztetek valami (gondolom, szex), de haverok maradtatok?

Ez inkább semmi.

Úgy érzi, érdektelen vagy számára, mert nem működött a dolog kettőtök között.

Na persze, ha működik is szokták seggfej módon elhanyagolni a nőt, mert már megvolt, de itt most nem értem, te barátkozni akarsz?

2022. dec. 19. 08:56
 8/9 anonim ***** válasza:
49%
Ne sündörögj a nyomában. Tiszteld a magánszféráját. Majd ő tudja, ha el akar menni veled kajálni, bár én kizártnak tartom, hogy megér egy repetát ez az egész.
2022. dec. 19. 09:43
 9/9 anonim ***** válasza:
47%

-Mert mással, más valakivel volt eddig elfoglalva.

-Mert vissza adta a kölcsönt.

2022. dec. 19. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!